Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zmiany na naszej-klasie

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zaakceptowałeś nowy regulamin NK?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne każdy kto korzysta z naszej-klasy zauważył ostatnie zmiany w serwisie. Co o nich sądzicie i czy się na nie zgodziliście?

Mi one nie przeszkadzają, za to zauważyłem ciekawą reakcję DawPi'ego. ;)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Jeśli mój wizerunek i dane mogą być wykorzystywane nieodpłatnie wszędzie, również w reklamach to ja dziękuję. Normalnie usunąłbym konto, ale szkoda tego codziennego śmiechu z fotek znajomych. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Normalnie usunąłbym konto, ale szkoda tego codziennego śmiechu z fotek znajomych. ;)

Ja również nie usuwam konta z tego powodu. :a:

Ciekawi mnie jak mogą wykorzystać mój wizerunek w reklamach. Czy to oznacza, że dadzą mnie np. na plakat i rozwieszą po całej Polsce? :a:

Tłumaczes Power

Opublikowano
Oświadczam, iż zapoznałem się z nową treścią Regulaminu i akceptuję jego wszystkie postanowienia. Akceptuję Politykę Ochrony Prywatności - ogólne standardy ochrony.

Zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204, ze zmianami) wyrażam zgodę na otrzymywanie w ramach portalu prowadzonego przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) na adres e-mail podany pierwotnie w formularzu rejestracyjnym do Serwisu lub następnie zaktualizowany w trakcie korzystania z Serwisu, a także na wewnętrzną pocztę w ramach Serwisu, jak również w ramach usługi NKtalk, informacji handlowych od Spółki.

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, z późniejszymi zmianami) wyrażam zgodę na przetwarzanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) moich danych osobowych przekazanych w formularzu rejestracyjnym oraz w trakcie korzystania z portalu prowadzonego przez Spółkę pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) w celu prawidłowego i pełnego wykonania i funkcjonowania usług świadczonych przez Spółkę. Wyrażam też zgodę na przetwarzanie danych w celach statystycznych i marketingowych (w szczególności w celu promowania usług i produktów kontrahentów bezpośrednich i pośrednich Spółki w ramach usług świadczonych przez Spółkę). Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o prawie dostępu do treści moich danych oraz prawie do ich poprawiania i że wszelkie dane osobowe zostały przekazane przeze mnie dobrowolnie. Udostępnione przeze mnie dane osobowe będą chronione przez Spółkę z zachowaniem najwyższej staranności, a w szczególności nie zostaną bezprawnie przekazane przez Spółkę podmiotom trzecim.

Zgodnie z ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. kodeks cywilny (Dz. U. Nr 16, poz. 93, z późniejszymi zmianami) oraz ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631, ze zmianami) wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) umieszczonego w ramach portalu prowadzonego pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celu umożliwienia prawidłowego i pełnego funkcjonowania świadczonych przez Spółkę usług lub funkcjonalności, jak również w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów, w ramach Serwisu lub poza Serwisem, w szczególności realizując cel społecznościowy. Udostępnione przeze mnie dane osobowe, wizerunek będą chronione przez Spółkę z zachowaniem najwyższej staranności, a w szczególności nie zostaną bezprawnie przekazane przez Spółkę podmiotom trzecim.

Zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204, z późniejszymi zmianami) wyrażam zgodę na przetwarzanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) moich danych związanych z aktywnością w portalu prowadzonym przez Spółkę pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) w celach reklamowych, badania rynku oraz badania zachowań i preferencji w ramach Serwisu z przeznaczeniem wyników tych badań na potrzeby polepszenia jakości usług świadczonych w ramach Serwisu przez Spółkę.

Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

omg, najlepsze jest to że większość zaakceptuje to bo nie będzie sie chciało im czytać tego :a:

Ja tam ostatnio sie do fejsbuka przekonałem. ;)

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Ja tam ostatnio sie do fejsbuka przekonałem. ;)

Też z niego korzystam, ale nie ma tam nikogo znajomego.

Tłumaczes Power

Opublikowano

To co Ty za znajomych masz :a:

Sam się nad tym zastanawiam. ;)

Wiecie może na jakiej zasadzie FB podpowiada znajomych?

Tłumaczes Power

Opublikowano

Ale mi podpowiedział od razu po rejestracji. Czy możliwe jest to, że bierze znajomych z NK?

Tłumaczes Power

Opublikowano

No to bardzo dziwne, bo tego kumpla mam tylko na NK.

Tłumaczes Power

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NK ostatnio wyjaśniło, że ta zgoda była potrzebna do uruchomienia systemu gier...

Sprawdziłem, ilu znajomych ubyło u jednej koleżanki - wyszło, że to tylko 0,7%. :a:

Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Co Ty masz z tą 'koleżanką'.. Masz jej hasła, siedzisz na jej profilu.. Kurde, ja swojej dziewczynie nie daję swoich haseł, a Ty mas koleżanki.. Podejrzane..

---

Opublikowano

Co Ty masz z tą 'koleżanką'.. Masz jej hasła, siedzisz na jej profilu.. Kurde, ja swojej dziewczynie nie daję swoich haseł, a Ty mas koleżanki.. Podejrzane..

Jakie hasła?

Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Kto z was niezaakceptowal regulaminu, a ma konto na facebooku?

Ja zaakceptowałem i mam konto na FB. Głównie dlatego, by znajomi widzieli link do mojego profilu na FB.

---

Opublikowano

No to Ci co mają konto na FB i nie zaakceptowali regulaminu NK niech sobie poczytają wnikliwie regulamin FB :)

A jak to zrobicie to przemyślcie czy jest sens nie zatwierdzać :P

Opublikowano

Ja tam ostatnio sie do fejsbuka przekonałem. :)

Też z niego korzystam, ale nie ma tam nikogo znajomego.

Zaakceptowałam regulamin. Spapugowałam od DawPiego obrazek i napisałam sobie, że siedzę na FB i czekam... i powoli się złażą jakoś. :)

btw... nie lubię fejsbuka... :) zupełnie nie kamonam o co tam chodzi i się gubię i nie mam czasu, żeby na nim siedzieć... FB to, przynajmniej dla mnie, idealny przykład nieintuicyjnej strony... a już na pewno nie strony dla blondynek które na nic nie mają czasu