Gość Silver Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 witam. posiadam forum w wersji 3.1.1, starałem sie zainstalować recaptche dla wiadomości pw, która jest opublikowana tutaj na forum, ale nie bardzi chciała działać, bo mimo, że jest dla 3.0 to nie rusza pod nowszą... mój problem jest taki, że ktoś/robot się rejestruje i nie dośc, że wypie wiadomościami na pw, to i dodaje komenty do profili - jak sobie z tym poradzić?
Manager DawPi Opublikowano 12 Lipca 2010 Manager Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie bardzo chciała działać czy nie działa? Która to modyfikacja? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość Silver Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 no nie działa, w ogóle się nie pojawia - no chyba ze ja coś źle robie
Manager DawPi Opublikowano 13 Lipca 2010 Manager Opublikowano 13 Lipca 2010 Sprawdź nową wersję: http://community.invisionpower.com/files/file/2705-im-login-captcha/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość Silver Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zainstalowałem najnowszą i dalej kicha, nie wiem czy gdzies jakies dodatkowe ustawienia tego są a ja nie mogę znaleźć albo nie wiem co... w sumie temat też by rozwiązało ograniczenie pisania pw od odpowiedniej ilości postów - jest taka możliwość?
Amfidiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 w sumie temat też by rozwiązało ograniczenie pisania pw od odpowiedniej ilości postów - jest taka możliwość? Jest. Tworzysz nową grupę, ustawiasz ją jako domyślną po rejestracji i zabierasz jej możliwość korzystania z Komunikatora. Ustawienia IP.Board po polsku!
kodif Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ale to nie załatwi problemu komentarzy do profili. Silver, te boty jak przypuszczam są anglojęzyczne- komentarze są po angielsku?
Onil Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 że wypie wiadomościami na pw, to i dodaje komenty do profili - jak sobie z tym poradzić? najlepszy sposob na boty, to dadatkowe pole w profilu, wymagane przy rejetracji np. podaj dowolne 4 cyfry u mnie 100% skuteczności 1
Manager DawPi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Manager Opublikowano 11 Sierpnia 2010 że wypie wiadomościami na pw, to i dodaje komenty do profili - jak sobie z tym poradzić? najlepszy sposob na boty, to dadatkowe pole w profilu, wymagane przy rejetracji np. podaj dowolne 4 cyfry u mnie 100% skuteczności Ewentualnie można wykorzystać nowy system pytań i odpowiedzi - tylko na rejestrację, by nie robić bajzlu w profilu dodatkowymi niepotrzebnymi polami. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi