Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O boże, człowieku... to już moja sprawa, chcę ten folder i już. Spolszczenia nie mogę zainstalować bo mam błędy ale to nie ważne. Nie stawiam na localhost i jak wcześniej, dostosuj się. Bardzo bym prosił o ten folder.

Opublikowano

Chodziło mi że to moja sprawa do czego mi ten folder jest potrzebny, czytaj z rozumem i jeżeli masz taki folder, proszę... daj mi go bo spolszczenie nie chcę się wgrać.

Opublikowano

Modułami też nie idzie? No to co Ty za hosting masz. Nie może Ci udostępnić całych plików.

W tym folderze znajduje się jedynie cache naszego spolszczenia, więc nie złamałbym warunków licencji udostępniając ten folder :/

Sądząc po zachowaniu, braku adresu forum w profilu i problemach związanych ze spolszczeniem ma nulled'a na darmowym hostingu.

Skąd w Tobie tyle agresji? :P

Opublikowano (edytowane)

Pomoże ktoś czy nadal ma się toczyć spamerska dyskusja?

Nie, nie jadę na nulledzie. Robię to dla kumpla.

Edytowane przez Crackerz
Opublikowano (edytowane)

Tego forum nie ma, kolega chciał zainstalować spolszczenie i wywalało mu za każdym razem error tak więc poprosił mnie o danie folderu ze spolszczeniem.

Proszę, dajcie mi to spolszczenie, błagam.

Hosting to bodajże 1and1.pl

Edytowane przez Crackerz
  • Manager
Opublikowano

IP.Board jest komercyjnym ( płatnym ) oprogramowaniem. Z naszych informacji wynika, że autor tematu nie posiada licencji, a co za tym idzie nie może legalnie korzystać z tego skryptu.

Temat zostaje zamknięty. Zapraszamy po zakupie licencji.

Proszę pamiętać, że invisionize.pl w żaden sposób nie wspiera i nie pomaga osobom z tzw. wersjami pirackimi jakiegokolwiek oprogramowania wydanego przez IPS.

Pozdrawiamy,

administracja invisionize.pl

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.