Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilku użytkowników mi już zgłosiło, że po próbie wejścia na blogi otrzymują komunikat: There appears to be an error with the database.

Dziś aktualizowałem blogi do najnowszej wersji, pewnie to jest przyczyną, ale jak to naprawić.

Proszę o sugestie.

baner_dolny.png
Opublikowano

Dziś dostałęm dwa maile:

Ja komentarze w moim blogu widzę, ale u innych niestety nie
Wiesz że na trening biegacza po ostatnich modyfikacjach jest pełno nietypowych sytuacji?

Nie widzę np. w ogóle blogu Janusza jak jestem niezalogowany. Nie widzę wpisów ludzi na blogu nawet jak jestem zalogowany a czesem widzę tylko część wpisów?. O ile forum chyba działa OK. to na blogu jest troszkę różnych dziwnych rzeczy których wcześniej nie było.

baner_dolny.png
Opublikowano

No faktycznie ustawione jako szkice - ale same komentarze. Same masowo poustawiały się jako szkice po aktualizacji. Jest możliwość zmienić tn stan masowo? Jakie ustawienie odpowiada za to, że teraz każdy dodany komentarz jest ustawiany jako szkic? Znalazłem jedno ustawienie w ustawieniach blogu dotyczące komentarzy, ale jakby nie było włączone nowe komentarze nie pojawiają się.

baner_dolny.png
Opublikowano

Jak sobie nie poradzisz to przypomnij mi sie jutro.. Teraz mam pilną robotę do skończenia, a nie zanosi się na szybkie jej skończenie.

oficjalny support też nie może sobie poradzić :) dali mi kod sql, który ma z automatu ustawić komentarze jako publiczne, ale nic z tego nie zadziałało. Przypomnę się :)

baner_dolny.png