Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę do posiadaczy iPhonów i innych takich cudów o sprawdzenie jak zachowuje się logo w skinie Velvet:

http://www.skinbox.net/browse/live-demo/skin/35

Ja mam biały prostokąt na środku loga. Pisałam na forum skinbox, ale zbyli mnie twierdząc, że tego support nie obejmuje, bo pewnie mam coś w telefonie, co powoduje ten błąd. Stąd moja prośba do Was, bo ciekawa jestem czy tylko ja tak mam.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Mobilny standardowy też mam, jednak i tak najczęściej przełączam się na pełną wersję skina. A wtedy ten biały prostokąt psuje cały widok. Napiszę do nich jeszcze raz, że to nie tylko u mnie, ale i tak nie spodziewam się, że cokolwiek z tym zrobią.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano
Media queries are css stylesheet instructions which make it possible to change the global appearance of a website depending on the type of device, the width/height of the viewport, etc.

Ciekawe, że akurat właśnie na Velvet... Powiedzieliby lepiej, że ten ich skin nie nadaje się na telefon.

Niestety to mój domyślny skin. A czy dałoby się chociaż zrobić tak, że normalnie pozostanie on domyślnym, ale na telefonie po wybraniu opcji full version zmieni na inny styl?

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Niestety to mój domyślny skin. A czy dałoby się chociaż zrobić tak, że normalnie pozostanie on domyślnym, ale na telefonie po wybraniu opcji full version zmieni na inny styl?

Bynajmniej.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.