Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić IP.B 3 pod forum o tematyce gier, ale nie wiem jaki hosting wybrać, aby w miarę jakoś to chodziło.

Proszę was o pomoc w wyborze hostingu, hosting nie ma być wypasiony, aby uciągnął do 6tys. ludzi i będzie git :)

Pozdrawiam rybqa :bubble:

Opublikowano

Ja osobiście posiadam hosting na unixstorm.org (Pakiet biznes-3) i nie narzekam, wszystko chodzi płynnie (przynajmniej mi), i według mnie nie jest aż tak drogo,

Co do userów to obecnie posiadam ok 5k, i też nie wiedzę różnicy w płynności forum

Opublikowano

tylko że ważne jest to ilu użytkowników jest online a nie w bazie(no chyba że masz ponad 5k zalogowanych)

no i ?

Poradźcie ktoś tanie i dobre !

Opublikowano

wszystko zależne jest od tego ile kasy chcesz wydać i w co mierzysz - czy forum jakie stawiasz będzie odwiedzało dziennie kilka osób czy kilka tysięcy - napisz więcej szczegółów o swoim forum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Sam korzystam z (i jednocześnie polecam ich usługi) ITL

Edytowane przez raulq7
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zalecam linuxpl.com

Jeśli nie chcesz płacić mogę Ci zasponsorować hosting.

Czysty! Na początek 10 kont FTP, 10x E-mail. Dostęp do Direct Admin i do PHPmyAdmin.

Na początek 50GB transferu miesięcznie - Twoja domena.

Edytowane przez Reaver

CR.