Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

edytowanie napisu Community Forum Software by IP.Board 3.1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć, który plik na serwerze ftp odpowiada za edycję tego dolnego napisu na forum: Community Forum Software by IP.Board 3.1.4 ?

bo obok tego napisu chciałbym dodać jeszcze jeden link, aha i nie podawajcie mi konfiguracji przez ACP, bo tą opcję znam ;) z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Kurde, problemy z czytaniem macie, chce to zrobić przez fpt, dlatego tez ze nie mam jeszcze dostępu do forum jako administrator bo czekam na podanie hasła przez admina, a mam dostęp do ftp. Chce to zrobić przez serwer dlatego o tym pisałem :/

Opublikowano (edytowane)

Jezu, chce swojego admina na nick dober nie nowe konto ani nic. Nie wiem czy osoba która przeprowadzała mi konwersję ze scryptu już to skończyła i nie chce zmieniać hasła. Proste? zadaje dla was tak proste pytanie a wy coś mi tutaj kombinujecie... jeśli myślicie że mam nulleda i jest napis o nulledzie to wejdźcie na moje forum www.nfs24.pl to sprawdzcie! :)

To możecie mi podać te ustawienia przez ftp? :)

Edytowane przez pirlo
  • Manager
Opublikowano

admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php

/**
 * Fetch copyright notice
 *
 * @access	private
 * @return	string		Copyright HTML
 */
private function html_fetchCopyright()
{
	//-----------------------------------------
	// REMOVAL OF THIS WITHOUT PURCHASING COPYRIGHT REMOVAL WILL VIOLATE THE LICENCE YOU AGREED
	// TO WHEN DOWNLOADING THIS PRODUCT. THIS COULD MEAN REMOVAL OF YOUR BOARD AND EVEN
	// CRIMINAL CHARGES
	//-----------------------------------------

$version = ( $this->settings['ipb_display_version'] AND $this->settings['ipb_display_version'] != 0 ) ? ' ' . IPB_VERSION : '';

if ($this->settings['ipb_copy_number'] && $this->settings['ips_cp_purchase'])
       {
       	/**
       	 * @link	http://community.invisionpower.com/tracker/issue-23750-licensed-to-wont-work-if-copyright-removal-purchased/
       	 */
       	if ( $this->settings['ipb_reg_show'] and $this->settings['ipb_reg_name'] )
       	{
       		$copyright = "<!-- Copyright Information -->
       				  <p id='copyright'>" .
       				  $this->lang->words['licensed_to'] . $this->settings['ipb_reg_name'] .
       				  "</p>\n\t\t<!-- / Copyright -->";
       	}
       	else
       	{
       		$copyright = "";
   		}
       }
       else
       {
       	$copyright = "<!-- Copyright Information -->
       				  <p id='copyright'>
       				  	<a href='http://www.invisionpower.com/products/board/' title='Community Forum Software by Invision Power Services'>Community Forum Software by IP.Board{$version}</a>
       				  ";

if ( $this->settings['ipb_reg_show'] and $this->settings['ipb_reg_name'] )
       	{
       		$copyright .= "<br />" . $this->lang->words['licensed_to'] . $this->settings['ipb_reg_name'];
       	}

$copyright .= "</p>\n\t\t<!-- / Copyright -->";
       }

return $copyright;
}

• Lubię to 4

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.