Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest może taka modyfikacja ze jak dodam plik torrent jako załącznik to będzie wyświetlać ile jest peer(ów) i seed(ów).

Odrazu mówię że udostępniane pliki torrent będą zawierały legalne pliki typu tapety, aplikacje GSM itd.

Opublikowano (edytowane)

Raczej nie ma takiego dodatku, na takie strony cały czas najpopularniejszy jest phpbb by przemo ^_^

Witam czy jest może taka modyfikacja ze jak dodam plik torrent jako załącznik to będzie wyświetlać ile jest peer(ów) i seed(ów).

I to jest stwierdzenie rozumiem ? Bo nie widać tam żadnego pytania.

aplikacje GSM itd.

Od kiedy to wszystkie aplikacje na telefon są darmowe ?

BTW, tapety też mogą być płatne :unsure:

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Odrazu mówię że udostępniane pliki torrent będą zawierały legalne pliki typu tapety, aplikacje GSM itd.

Chodziło mi o tapety robione przez użytkowników forum.

To że nie dodałem znaku zapytania to nie świadczy o tym że to nie jest pytanie.

Wiem że jest podobna modyfikacja do IPB 2.3.x i nazywa się Torrent Tracker Mod czy jakoś tak.

Opublikowano (edytowane)

Do działania wymaga jednak dostępu do SSH, więc wymagany jest serwer VPS lub dedyk.

Na sharedzie też są, w linuxpl :

http://linuxpl.com/Konto-W1GB_f_2_pakiet_19

"dostęp do powłoki shella (zdalne zalogowanie się na konto poprzez protokół ssh)"

:blink:

To że nie dodałem znaku zapytania to nie świadczy o tym że to nie jest pytanie.

Przeciwnie.

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Mam problem z tą modyfikacją. Gdy chcę wysłać plik torrent wyskakuje błąd "Błąd Serwer zwrócił błąd podczas wysyłania".

Może mam coś źle poustawiane?

Dam sreena może coś mam źle ustawione.

post-3537-0-49697900-1299090715_thumb.pn

Opublikowano (edytowane)

...

Installing under Linux
The following commands can be used to install the dependencies on Debian. The g++ version should be at least 3.4.

apt-get install cmake g++ libboost-date-time-dev libboost-dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-regex-dev libboost-serialization-dev libmysqlclient15-dev make subversion zlib1g-dev

The following commands can be used to install some of the dependencies on CentOS, Fedora Core and Red Hat. The g++ version should be at least 3.4.

yum install boost-devel gcc-c++ mysql-devel subversion

Enter the following commands in a terminal. Be patient while g++ is running, it'll take a few minutes.

svn co http://xbt.googlecode.com/svn/trunk/xbt/misc xbt/misc
svn co http://xbt.googlecode.com/svn/trunk/xbt/Tracker xbt/Tracker
cd xbt/Tracker
./make.sh
cp xbt_tracker.conf.default xbt_tracker.conf

Starting under Linux
Enter the following commands in a terminal.

./xbt_tracker

Stopping under Linux
Enter the following commands in a terminal.

killall xbt_tracker

Edytowane przez hax
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.