Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompletnie się zamotałem i nie wiem gdzie kupić galerię? Nie mam takiej możliwości w panelu klienta, tzn. mam ale muszę zakupić w pakiecie z licencją IPBForum, a ja potrzebuję tylko galerię :rolleyes:

Opublikowano

Mam tak:

Order Confirmation

You have chosen to purchase the following package(s):

IP.Gallery

Total: $64.99

If you have a credit card on file, it will be immediately charged for this purchase.

By clicking the button below you will be ordering this product, if you have a card on file it will be charged for this purchase. Please check this box to acknowledge you understand this.

ale po pierwsze nie mam żadnego kodu promocyjnego, a kiedy zaptaszkuję okienko,

By clicking the button below you will be ordering this product, if you have a card on file it will be charged for this purchase. Please check this box to acknowledge you understand this.

to mam komunikat:

Error

Credit Card Declined: The credit card has expired.

If you feel you have reached this page in error please contact us or submit a report to our bug tracker and let us know how you got here.

i zero innego ruchu.....
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.