Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem po odinstalowaniu hooka wyskakuje mi taki błąd na głównej stronie forum. Driver Error...

O to logi.

Date: Wed, 13 Jul 2011 03:37:48 +0000 Error: 1054 - Unknown column 'pp.time_spent' in 'where clause' IP Address: 109.243.235.164 - / ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mySQL query error: SELECT m.member_id, m.members_seo_name, m.members_display_name, m.member_group_id,pp.* FROM sciagaczmembers m LEFT JOIN sciagaczprofile_portal pp ON ( pp.pp_member_id=m.member_id ) WHERE pp.time_spent > 0 AND m.member_group_id IN (4,13,15,10,16,12,8,6,3,11,14) ORDER BY pp.time_spent desc LIMIT 0,5 .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | File | Function | Line No. | |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------| | morxhsfmordx/sources/classes/output/publicOutput.php | [sos32_timespent_sidebarhook].getOutput | 3198 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | morxhsfmordx/sources/classes/output/publicOutput.php | [output].templateHooks | 2453 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | morxhsfmordx/applications/forums/modules_public/forums/boards.php | [output].sendOutput | 150 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | hooks/tbGfBoardIndexAction_7e35bc962bd0808d76d0204b7b923f12.php | [public_forums_forums_boards].doExecute | 12 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------' | morxhsfmordx/sources/base/ipsController.php | [tbGfBoardIndexAction].doExecute | 285 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
Edytowane przez IPBFan
Opublikowano

Do tego hook'a miałeś coś wrzucane do FTP?

Opublikowano

Może palne pafe , ale przebudowałeś ciasteczka itp ?

Że co?. Ciasteczka są w przeglądarce, a ta nie ma tu nic do rzeczy.

Fan, w jaki sposób odinstalowałeś hooka?

:blush: , Przepraszam za dużo antybiotyków ;-)

Chodziło mi raczej o przebudowanie skina.

Kiedyś na moim "testowym forum" odinstalowałem jakiegoś hook'a i też miałem jakieś error'y na głównej.

Mi chyba pomogło przebudowanie skinów. Nie pamiętam dokładnie bo robiłem jeszcze dużo innych rzeczy na tamtym forum.

pre_1383606035__stonefly2.gif

Opublikowano

No to przebuduj skiny, a nie opowiadaj ;).

Opublikowano

ACP > Wygląd > w menu po lewej stronie wybierz Narzędzia > i tam masz opcje przebuduj.