Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Witam,

chciałbym zmienić avatar na w sumie wszystkich forach na jakich mam konto. Zagraniczne również, nie mogę użyć obecnego ponieważ on trąci trochę 'zatrudnieniem' w IPS, a tego nie chcę mylić, a poza tym na ich forum by on nie przeszedł. Anyway.... Chciałbym poprosić każdego, kto ma chwilę wolnego czasu, ale naprawdę takiego free, bo to w sumie żadne zamówienie, ale prośba na wolną chwilkę -> o stworzenie super wypaśnego avka dla mnie, na pewno z napisem DawPi ( ew. DawPi ) i jakimś akcentem IP.Board.

Wiem, że na pewno nie mogę dać żadnych rad - jestem tym typem 'klienta', który zostawia wybór grafikowi, a potem dużo narzeka. :P

Za wszelkie propozycje ( w tym temacie ) serdeczne dzięki! :P

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

DawPi podaj wymiary to ci jakiegoś avka zrobie.

Zrobie ci teraz 100x100 poniewaz to taki standard a jak będziesz chcial wiekszy to powiedz.

Edytowane przez C4M3L3ON
  • Manager
Opublikowano

Oj oj, ta ostatnia, jakbyś zmienił jakoś napis ( na pewno bez lustra ) plus 'coś' jeszcze to będzie cool. ;] Tylko gdzieś tam, lub jako delikatny znak wodny jakieś insygnia IP.Board to byłoby super. :P

---

Opublikowano

Nie wiem, czy może być, ale coś takiego wymajstrowałem, jeśli masz ulubioną czcionkę podaj, to zmienię napis, jeśli się nie podoba co do tego loga IPB to także nie mam pomysłu gdzie go dać...

ryigypixq6n8dnkyi3j.png

• Manager
Opublikowano

Czcionka: myriad. :P

A może zamiast tego loga IP.Board mógłbyś zastosować podobny efekt z kodem .php jak w moim obecnym avku? To też dawałoby radę. :P

---

• Manager
Opublikowano

KRQ: hehe, nie tak znowu w jednym, wolę napisać więcej niż jedno zdanie. :P Dzięki za propozycję.

TRACKER: mniami - mogę prosić o .psd na [email protected]? Zmienię sobie napis i ew. czcionkę i zapodam tutaj sobie avka.

Wielkie dzięki! :P

---

Opublikowano (edytowane)

A może coś takiego ?

xvbajheuemscj3a1xvo.png

v2

h0570hq3db9utrdxlaf8.png

Czy też za bardzo na IPS :> ?

Albo :

2b3dzzrezqpcq3kynf.png

Edytowane przez Dawid
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.