Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Dzisiaj dostałem taką oto wiadomość od [email protected] - zatytułowaną "No license"!

Welcome

From this page http://www.invisionpower.com the host site

administrator.

Please be advised the information we got about using stolen software, our

authorship.

In accordance with Act 3 of Article. ^ 198 to Mr. / Ms duty to remove

illegal programming. Otherwise we will be forced to report a request to the

criminal court. When you will be unfavorable judgment / Ms forced (s) to

cover the costs of litigation.

Sincerely.

Tom Clamp.

Co mam z tym zrobic?

Edytowane przez Kamilz125
Opublikowano

Konkurencyjne fora metin straszą :D.

PS: Amfi, po kiego grzyba żeś mówił, usunął by forum :laugh2:

<joke>

Opublikowano (edytowane)

No tak, ale gdyby ktoś taki 2 e mail np dostał to co, miałby jakieś konsekwencje z tego? (Gdyby nie miał licencji.)

Tylko dowiem się, kto sobie takie jaja robi :]

Opublikowano

No tak, ale gdyby ktoś taki 2 e mail np dostał to co, miałby jakieś konsekwencje z tego? (Gdyby nie miał licencji.)

Tylko dowiem się, kto sobie takie jaja robi :]

Coś dużo tego gdybania w Twoich wypowiedziach. Ale pamiętaj, jeżeli kiedykolwiek trafisz do celi - niech Ci d*pa ciasną będzie.

• Lubię to 2
Opublikowano

Chcę wiedzieć czy dostałem to od ipsu czy od jakiegoś kolesia, co sobie jaja robi - bo nie jestem pewien i pytam :P

A licencje mam więc spokojnie. 250 zł poszło by się paść gdybym to usunal wiec taki szybki nie jestem

Opublikowano

Chcę wiedzieć czy dostałem to od ipsu czy od jakiegoś kolesia, co sobie jaja robi - bo nie jestem pewien i pytam :P

A licencje mam więc spokojnie. 250 zł poszło by się paść gdybym to usunal wiec taki szybki nie jestem

Masz w ogóle dostęp do konta IPS, czy sam klucz?

Opublikowano

Masz w ogóle dostęp do konta IPS, czy sam klucz?

A co za różnica? Przecież ta wiadomość to ewidentnie próba wyłudzenia/zastraszenia przez osoby trzecie. Pracownicy IPSu umieją pisać poprawnie po angielsku.

Pewnie, że potrafią. Poza tym nie korzystają z aliasu no-reply przy konwersacji :)

Opublikowano (edytowane)

Zignoruje to :] po prostu.

Jeżeli chodzi o licencje - pewnie, że mam :) I dane do konta i klucz. (Że mam klucz PaJonk może potwierdzić bo troszku mu wysłałem ^^ ale to chyba nie ma różnicy ;])

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.