Dr.C4M3L3ON Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Hmm ! A ja mam taką nawet ciekawą propozycję by przerobić jeszcze troszkę tego moda. Teraz top users wyświetla się tylko w pełnym shoutboxie, modyfikacja polegalaby na tym aby w głównym shoutboxie (czyli na tym który jest na stronie głównej) po lewej stronie np. wyświetlało się top 5 userów najlepszych (tzw. Krzykacze). Dobrze by było jakby można było w ACP sobie ustawić czy top users mają sie wyświetlac w pełnym sb lub w głównym lub w obu. Pozdrawiam.
Manager DawPi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Manager Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Po co taka informacja w 'codziennym' użytku SB? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr.C4M3L3ON Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dla wiekszej rywalizacji uzytkowników dla przykładu na moim forum nie każdy wie że są te statystyki/krzykacze w pełnym widoku ShoutBoxa. Czym wiecej takich rzeczy jest tym fajniej bo jest dla przykładu po co pisać na shoutboxie Chciałbyś wykonać taką modyfikację tej oto modyfikacji ?
godfather Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Generalnie po to są te statystyki żeby wprowadzać "konkurencję" i zachęcać do używania SB, więc propozycja C4M3L3ONa jak najbardziej na miejscu. Śmiem twierdzić, że miało by to wzięcie, jeśli oczywiście byłaby opcja włączania/wyłączania tego. "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
TRACKER Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No i jajko po prawej xD ... Tak bardziej serio, to nie wiem po co komu takie "coś" może i by się to przyjęło na forum np. wielotematycznym, no ale... Wg. mnie bezsensowne dziadowanie Shoutboxa.
Dr R.I.P Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tracker, mnie się przydało, ludzie lubią znać jak najwięcej statystyk o sobie, nie wiem jak to działa, ale chyba pompują tym swoje ego Mod super!
Manager DawPi Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Manager Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dokładnie. Jak to było w jednym filmie "w d*pach się wam poprzewracało" intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr.C4M3L3ON Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mnie sie codziennie coś w d*pie przewraca - chyba kupa Prosto z mostu - modyfikacja modyfikacji powstanie czy nie powstanie ?
Manager DawPi Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Manager Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mnie sie codziennie coś w d*pie przewraca - chyba kupa Prosto z mostu - modyfikacja modyfikacji powstanie czy nie powstanie ? Prosto - obecnie nie mam czasu na tworzenie darmowych modyfikacji. Robię na zlecenia, spolszczenia dla was i piszę magisterko inżynierkę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Dr.C4M3L3ON Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zrozumiałem A jak będziecie miec czas to zrobicie taką modyfikację ?
Amarru Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Mam na forum shoutbox: Inferno IPBShout Lite v2.5.0 Lite czy modyfikacja IP.Shoutbox - Top X Users 1.1 jest możliwa do zainstalowania na moim SB? Jeżeli tak to jak różnić się bedzie instalacja od IP.Shoutox?
Manager DawPi Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Manager Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie. Ta modyfikacja działa tylko z IP.Shoutbox. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
godfather Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Jest szansa na aktualizację tej modyfikacji do SB z IPB3? "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Manager Opublikowano 23 Lutego 2010 Myślę, że tak. Tylko napisz w dziale z prośbami, bo zapomnę, a pewnie teraz tego nie zrobię.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
godfather Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Okej "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
cichy20a Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hmm może to odgrzewanie kotleta ale czy jest jakakolwiek możliwość usunięcia userów z największą liczbą shoutów w shoutboxie. Chodzi o sytuację gdy użytkownik usunął konto a jego 'osiągnięcia' w shoutboxie pozostały. Liczba shoutów pozostawia go na 1szym miejscu ale nie jest widoczny jego nick i nie można go edytować.
Manager DawPi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Manager Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hmm może to odgrzewanie kotleta ale czy jest jakakolwiek możliwość usunięcia userów z największą liczbą shoutów w shoutboxie. Chodzi o sytuację gdy użytkownik usunął konto a jego 'osiągnięcia' w shoutboxie pozostały. Liczba shoutów pozostawia go na 1szym miejscu ale nie jest widoczny jego nick i nie można go edytować. Wykonaj takie zapytanie: DELETE * FROM shoutbox_shouts WHERE s_mid = X Gdzie X to ID tego usuniętego użytkownika. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi