Skocz do zawartości

Czy IP.Board jest płatny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, włamano mi się na Forum phpbb by przemo i mam zamiar przejść na IP.Board lecz nie mam o tym zielonego pojęcia czy jest on bezpieczny przed włamaniem i czy jest darmowy. Prosił bym was o pomoc czy można go pobrać za free. Posiadam siec serwerów cs i potrzepuje jakieś forum

z góry dziękuję z odp.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Nie jest darmowy, kosztuje 150$ dożywotnio + 25$ support & download na 6 msc i na pewno nie jest mniej bezpieczny niż phpbb (szczególnie by przemo :lol: ).

siec serwerów cs i potrzepuje jakieś forum

Przecież masz, na gównianym przemku, ale zawsze ;)

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Tzn? nie ma tak że płace za niego i już ani grosza nie płace? musze co ileś msc płacic ? nie rozumiem

Opublikowano

Licencje masz dożywotnio, ale płacisz co 6 miesięcy support na oficjalnym forum IPS i możliwość pobierania plików / aktualizacji skryptu.

Mimo wszystko opłata nie jest wymagana, i nawet jak nie zapłacisz będziesz mieć legalną wersje.

Opublikowano

Opłaca mi się go kupować? jest bezpieczny? czy wystarczy mi phpbb3?

Opublikowano

a na nim nie ma żadnych luk ? nikt mi się nie włamie? wolał bym ten jest dużo Lepszy lecz nie wiem jak go kupić. phpbb3 ma kiepskie style do cs-a nic ciekawego ani żadnych modyfikacji.

Opublikowano

Testowałem phpBB3 przez dłuższy czas skrypt fajny ale tylko dla mało wymagających forum, ja potrzebuję trochę więcej i przeszedłem na IP.B

PS. Dziwne, ja kupiłem ip.b na e-bayu i zapłaciłem tylko 100 zł za licencje dożywotnią, o co chodzi, można tak idsprzedawać licencję??