Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest możliwość utworzenia forum testowego/demowego, na którym były by zamieszczane do przeglądania style? Czy trzeba wykupić nową licencję, aby utworzyć takie coś?

Opublikowano (edytowane)

Na supporcie IPSu zapytałem wprost czy można założyć forum, na którym inni userzy będą mogli przeglądać style. Powiedzieli, że tak i podali mi adres wyżej wymieniony.

po za tym w tym temacie jest napisane

To quality as a "test" board, the board must be inaccessible to the outside world (ie, on a private server) or it must be in "Offline" mode with new registrations disabled.

czyli testowe forum albo ma być na prywatnym serwerze albo ma być z wyłączoną rejestracją. Nie ma napisane, że o przeglądaniu przez innych userów, a tym bardziej o zyskach.

Edytowane przez Grafer
Opublikowano

czyli testowe forum albo ma być na prywatnym serwerze albo ma być z wyłączoną rejestracją. Nie ma napisane, że o przeglądaniu przez innych userów, a tym bardziej o zyskach.

Celowo pomijasz Offline mode?

Ale skoro opisałeś swój zamysł producentowi, a on się na to zgodził, to nie widzę potrzeby kontynuowania tego tematu :)

Opublikowano

Nie wiem co autorzy mieli na myśli pisząc "offline mode". Ja to rozumiem, że po prostu forum może istnieć, ale nic na nim nie może się dziać. Żadnych nowych userów postów czy tematów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.