Macsch15 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Spróbuj sam zmienić: PMA Wybierz baze Operacje Metoda porównywania napisów: Najlepiej jakbyś to zrobił na nowej bazie, i przesłał od nowa do niej sql ipb. 2
Amfidiusz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Dzięki, Panowie. Próbowałem zmieniać te porównywanie, ale na już wgranej bazie. Jak wrócę do domu, to usunę tabele i spróbuję to zrobić na czystej bazie. Swoją drogą, mam zmienić na latin czy utf? DawPi, jeśli porada maca nie zadziała, to będę Cię wieczorkiem męczył Sent from my Desire Z using Tapatalk Ustawienia IP.Board po polsku!
Macsch15 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Najlepiej na taką, na której działało poprawnie na dH i localhost. 1
Amfidiusz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Heya, Problem rozwiązany. Usunąłem bazę, zmieniłem porównywanie na utf8, w configu ustawiłem... latin2 i śmiga. Wszystkie spolszczenia jeszcze krzaczą, trzeba je wrzucić od nowa. Ale najważniejsze, że w postach polskie znaki wyświetlają sie poprawnie. Dzięki wszystkim za pomoc!! Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Opublikowano 7 Września 2011 Manager Opublikowano 7 Września 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi