Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: dHosting.pl - dKonto Personal+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio borykam się z wieloma problemami związanymi z pamięcią swojego hostingu (nie umieszczam linku ponieważ nie chcę reklamy zbędnej robić). Chciałbym zakupić od firmy dHosting.pl pakiet dKonto Personal+

Interesują mnie:

- pamięć (abym mógł swobodnie robić pełne importy - spolszczenia, hooki)

Szczerze, to czytając tematy o opiniach na temat firmy dHosting.pl oraz lh.pl, jedynie lh.pl podaje dokładną ilość pamięci przy swoich pakietach. Czy ktoś wie ile pamięci posiadają pakiety dHosting? Najbardziej interesuje mnie pamięć do pakietu który w/w.

P.S. Oczywiście, jeśli będę chciał zakupić pakiet, można liczyć że zostanie moim refererem :)

10_logo.png

Gość CompanyTalk
Opublikowano

unixstrom - polecany hosting na Polskim rynku ;)

Opublikowano

Jeśli 128mb pamięci wystarcza, to dlaczego na moim aktualnym który również posiada 128mb jest błąd z importem np. spolszczenia?

Napisz do administracji oni naprawią błąd.

Opublikowano (edytowane)

D Hosting jest lepszy niż LH forum Dawpiego stoi na DH i wszystko hula jak trzeba 128 mb pamięci daje dhosting.

1. Forum Dawpiego stoi na VPS w dH, a w temacie jest mowa o zwykłym sharedzie.

2. Zapytaj się Amfidiusza czy dH jest lepszy od LH przy dużych forach (shared = shared), ostatnio przeniósł swoje forum z dH na LH. :)

Edytowane przez macsch15
Opublikowano

Nie będę brał udziału we flame'ie, ale skoro zostałem wywołany do tablicy, to przytaknę. Nie wiem, czy było to spowodowane umieszczeniem przez dH mojego forum na słabszym serwerze (a czytałem parę negatywnych opinii o serwerze AIR), czy po prostu lh ma lepsze maszyny. W każdym razie po przejściu na podobną opcję do konkurencji odczułem zauważalny skok wydajności, zniknęły niekiedy pojawiające się błędy 500, forum po prostu chodzi płynniej. I jeśli tak zostanie, to lh zyskał sobie we mnie nowego długoletniego klienta :)

• Lubię to 1
Opublikowano

D Hosting jest lepszy niż LH forum Dawpiego stoi na DH i wszystko hula jak trzeba 128 mb pamięci daje dhosting.

1. Forum Dawpiego stoi na VPS w dH, a w temacie jest mowa o zwykłym sharedzie.

2. Zapytaj się Amfidiusza czy dH jest lepszy od LH przy dużych forach (shared = shared), ostatnio przeniósł swoje forum z dH na LH. :)

jesteś pewny?

Opublikowano (edytowane)

Na początku miałem pakiet Orange, najtańszy i w nim ze spolszczeniem (całego, NIE modułami) nie było najmniejszego problemu, więc orange też możesz brać.

Edytowane przez macsch15
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.