Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy istnieje jakaś modyfikacja dzięki której Administrator był by wstanie zobaczyć akcje Moderatorów forum? Najlepiej jeżeli była by możliwość sprawdzania akcji na każdy miesiąc a nie ogólne akcje od istnienia forum...

Pozdrawiam!

2efrqsn.png

IP.Board - The Best Forum Board In The World!

Opublikowano

Tak, lecz nie widzę tam funkcji dzięki której będę mógł wybrać aby akcje były pokazywane na jakiś wybrany miesiąc lecz są tylko ogólne :) A takie właśnie mnie nie interesują.

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano

Oj, tak to tylko w erze. :) Nie spotkałem się z taką modyfikacją, gdyż nie widzę w niej sensu na 'normalnych' forach. Akcja to akcja. Możesz spróbować zrobić zapytanie SQL, ale byłby problem z łatwym i szybkim wyznaczeniem daty w formacie UNIX.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak więc istnieje możliwość zrobienia takiego czegoś ?

Na bazie MySQL totalnie się nie znam więc nawet nie wiem o czym mówisz...

2efrqsn.png

Opublikowano

Okej, a miał byś może jakąś poradę jak coś takiego wykonać ?

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano
Napewno dużo ludzi by cos takiego chciało.

O to na pewno - szczególnie z for nie do końca legalnych ( tematycznie ). Już ja tam znam ten światek. :)

Na chwilę obecną ledwo mi czasu starcza na płatne zamówienia, a co dopiero te darmowe.

Anyway - pomysł na tego moda mi się nie podoba do napisania przeze mnie.

---

Opublikowano
Jakiej porady oczekujesz? :)

Chociaż by co by trzeba było wykonać... (oczywiście jest to możliwe do zrobienia).

Myślałem że coś takiego dawno zostało wykonane (taka modyfikacja). Masz może coś w głowie co by trzeba było edytować? Zmieniać?

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano
Chociaż by co by trzeba było wykonać... (oczywiście jest to możliwe do zrobienia).

Myślałem że coś takiego dawno zostało wykonane (taka modyfikacja). Masz może coś w głowie co by trzeba było edytować? Zmieniać?

Ok, programowałeś kiedyś w PHP/SQL/IP.Board? Jeśli nie to nie rozumiem celowości tych pytań. Nie zrozum mnie źle, ale to pytanie w stylu jak rozwiązać zadanie z całek nieoznaczonych nie będąc nigdy na studiach o tematyce ścisłej, gdzie przeważnie się takie omawia. :) Trzeba by taką osobę nauczyć wielu rzeczy wcześniej by przejść do tych całek. Myślę, że analogia jest widoczna.

Nie, że nie chcę pisać, ale nie ma to w tej formie dużego sensu, nieprawdaż?

---

Opublikowano

Owszem programowałem i nadal programuję lecz nie w PHP czy innym kodzie ogólnie wykorzystywanym w internecie (stronach internetowych).

Jeżeli sądzisz że nie ma sensu tego robić to jest oczywiście Twoje zdanie, lecz moim zdaniem taka modyfikacja przydała by się na nie jedynym forum (nie tylko warezowych, bo o takich pisałeś).

Trudno, może niebawem znajdę coś podobnego :)

Pozdrawiam!

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano
Masz może coś w głowie co by trzeba było edytować? Zmieniać?

Edytować nic, polecam robienie tego na zasadzie komponentu do ACP - zero edycji plików.

Zrobić formularzyk z wpisaniem loginu usera, wyborem daty od do, potem przeliczyć otrzymane wartości z formularza i je wyświetlić.

---

Opublikowano (edytowane)

W takim razie mam pytanie. Dał byś radę coś takiego zrobić? Tzn. te formularze itd.

Edytowane przez NpX

2efrqsn.png

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.