Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem, mianowicie jak się klika na logowanie to ekran się ściemnia i nic się nie dzieje, nie wiem jak to naprawić, jeśli się przejdzie do linku index.php?app=core&module=global&section=login

to działa bez problemu logowanie, lecz panel logowania w formie wyskoku nie działa i nikt się nie może zalogować(jedynie ciągle zalogowani lub obeznani z ipb)

real demo błędu www.fraguj.com (proszę kliknąć logowanie do góry)

to nie reklama, tylko real demo co i jak, jeśli sprzeczne z zasadami, to skasuję link

Edytowane przez Patryk1011
Opublikowano (edytowane)

Amfi powiem że było ok a nagle przestało, co do oryginału to muszę napisać do właściciela(ja tam tylko HeadAdmin i pomagam w ustawieniach i nie mogę tego ogarnąć)

Geo powiem tyle że styl działał do czasu, kilka dni temu zaprzestał działania i jest do dziś

Edit:

na domyślnym też tak się dzieje i nie wiem czemu ;/

Opublikowano

to przypomnij sobie jakie zmiany zrobiles od tego czasu ze przestal dzialac, sam sie nie popsuje

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

Opublikowano

ja nie robiłem, ponieważ zarejestrowałem się już jak to było takie

w logach jak mam, to dodano pytanie rejestracyjne w ostatnim czasie, a tak to dodawanie, modyfikacja grup

Opublikowano (edytowane)

a da się wyłączyć żeby było bez wyskoku tylko przechodziło do linku logowania?

Edit: dałem drugi post, ponieważ nie było opcji edytuj ;/

Opublikowano

DawPi patrzyłem i wszędzie to samo, pamiętam że na jednej stronie widziałem że nie było wyskoku i logowało się przez link, da się tak wykonać, co wywalić a co dodać