Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam dziwny problem z tworzeniem nowego fora. Wybieram opcje Dodaj nowe forum , pozostawiam wszystko jak jest domyślnie , następnie klikam Następny i w kroku 2 pojawia się całkowicie biała karta bez wyboru żadnych opcji oraz buttony Następny. Czym może to być spowodowane. Proszę o jakieś wskazówki.

Opublikowano (edytowane)

Bez skutku. Mówią że problemem na wszystko jest reinstall więc tak chyba zrobię bo nie widzę innego wyjścia.

Edytowane przez qdr
Opublikowano

Troszkę pobawiłem się. Tworząc nową kategorie w niej mogę dodać nowe fora. Nie mogę jednak dodawać nic w starych działach ( baza była konwertowana z mybb ) pozostałych z starej bazy. Jedyna opcja jaka teraz przychodzi mi do głowy to stworzenie nowych kategori, for i przeniesienie zawartości z tych starych w których nie da się dodawać for.

Opublikowano

Na każdej przeglądarce taki błąd?

Tak. Wydaje mi się że to chyba coś przy przenosinach bazy nie pykło bo tworzenie nowego fora śmiga normalnie. Nie można edytować/dodawać nowych w tych co zostały przeniesione.

Opublikowano (edytowane)

Nadal tak samo, zmieniłem opis przez phpmyadmin, nie pomogło.

Usunąłem ten dział przez pma bo z ACP nie było możliwości. Nie wyświetlał się button usuń. Również nie pomogło.

Co ciekawe innych kategori też nie można usunąć z ACP (bo brak buttonu) , fora można.

Jeśli nic nie pomoże to po prostu stworzę nowe fora, kategorie i przeniosę zawartość z tych starych.

Edytowane przez qdr
Opublikowano

Ok. Było dokładnie tak jak DawPi pisałeś. W jedym z działów jako nazwa był dodany odnośnik (kod html: <a href="link">strona</a> ) W opisie podobnie i na tym podczas przebudowy stawało. Teraz wszystko śmiga jak powinno. Dziękuję po raz kolejny za pomoc.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.