Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań oraz problemów odnośnie mojego forum.

1. Jak na stronie głównej

http://gry.tkchopin.pl/cs/

koło przycisków Forum, Użytkownicy dodać 2 buttony:

- 1 AmxBans - Będzie przekierowywał na inną strone.

- 2 VIP -

http://gry.tkchopin.pl/cs/index.php?/cp/1-amxbans/

Chce zrobić coś takiego i tak dodać swój kod strony ale gdy robie to przez aplikacje pages w menu mam "Custom Pages" a nie chce tego mieć.

2. Jak dodać tabele z serwerami do stylu dustblue. Chce dokładnie zrobić to tak samo jak jest na

cs-spolica.pl

. Kod tabeli mam ale nie wiem dokładnie gdzie to dodać oraz jak zrobić tą belke "Serwery"

3. Zmiana koloru nazwy działu oraz kto napisał ostatni post. Na czerwono jest to co chce zmienić, a na niebiesko jaki kolor ma to mieć.

56582055553518458707.png

4. Jak zmienić to co jest na screenie:

99151594967124508774.png

Kolor czerwony - Zmiana to na kolor tła czyli ten szarny zwykły.

Kolor zielony - Jak zmienić te punkty ostrzeżeń na pasek ostrzeżeń taki jak jest na IPB 3.2.x

Kolor niebieski - jak zmienić kolor tego np na czerwony.

To by jak narazie było na tyle. Wszystko jest na stylu dustblue jak by coś. Z góry thx za pomoc :)

Opublikowano

Wszystkie kolorki zmienisz po swojemu dzięki przeglądarce Firefox, dodatkowi Firebug i odrobinie własnej inicjatywy w poszukiwaniu odpowiednich wartości hex głównie w pliku ipb_styles.css w ACP :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.