Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Edycja postu nigdzie nie widoczna

Odin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem czy to normalne czy ja mam coś namieszane w konfiguracji, otóż gdy jest edycja postu to nigdzie nie jest ta nowa treść sygnalizowana.

Nie pojawia się info w "Wyświetl nową zawartość" ani ikonka działu/tematu nie zmienia się.

Da się to gdzieś ustawić czy potrzebna jest modyfikacja?

Pozdrawiam,

Odin

Możesz sobie włączyć automatyczne łączenie postów w wybranym przez Ciebie okresie np. godzinę czy dobę od napisania ostatniego posta. Wtedy jak napiszesz kolejnego posta, wiadomości automatycznie połączą się i wszyscy będą poinformowani o nowej zawartości. Inaczej chyba się nie da :unsure:

• Lubię to 1

To niestety żadne rozwiązanie.

Mnie głównie chodzi o sytuację, gdzie jest topic w którym pierwszy post jest często edytowany. Admin/mod edytuje a później i tak musi napisać posta "Patrzcie na 1 post", etc.

Dziwne, że nie ma tego w standardzie.

• Manager

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Edycja posta przez osoby które mają do tego uprawnienia, nie "podbijają" zawartości i tak dokładnie to ma być. Inaczej miałbyś taki sajgon na forum, że nikt nie wiedziałby co się dzieje. No bo gdzie nowa cenna zawartość, a gdzie autor/admin poprawił sobie siódmy raz interpunkcję.

Wszystko jest ok i mam nadzieję, że taka modyfikacja nie powstanie ;)

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Nie zgadzam się :)

Przez kilka dobrych lat siedziałem na phpbb2 by przemo i tam to było w standardzie. Nie było żadnego sajgonu i zamieszania też to nie wprowadzało.

Jeśli ktoś ma na to sposób lub modyfikację to proszę o info ;)

Pozdrawiam.

No o ile w przypadku tego skryptu mozna mowic o standardach :-) Cieszmy sie, ze takowych na rynku nie wyznaczyl;-) Powazniej mowiac to zalezy od specyfiki forum. Byc moze sa takie gdzie jest to bardziej wymagane,ale patrzac na oprogramowanie ktore ma rynku ma cos do powiedzenia i przez wiele lat tego nie wprowadzono to albo jest to nie koniecznie potrzebne, albo sie nie znaja ;-)

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski