Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sie zapytać czy ktoś sie zna forum typu IP: 3.2.3

Mam kilka pytań odnośnie tego forum bo praktycznie nie wiem co i jak ;/

Jakieś poradniki, np jak dodac statusy z lewej trony (aktualizacje statusów, nowe tematy itp) ? Jak podpiąc facebooka ? Jak Podpiąć grupe Steam by cie tam przenosiło

bardzo prosze o pomoc

Kolega mi polecił wasza strone bo jako jedyni mu pomogliście, bo inne fora mają gdzieś takich ludzi jak ja, którzy nic nie wiedza :(

Opublikowano

Nikt się tutaj nie zna na ip.board, bo tytuł strony "support IP.Board" to tylko chwyt marketingowy.

Jeden temat = jedno pytanie. Dostosuj się do panujących tutaj zasad, a na pewno ktoś Ci chętnie pomoże. :)

http://forum.invisionize.pl/topic/31247-spis-poradnikow-dostepnych-na-forum-dla-ipb-32/

http://forum.invisionize.pl/forum/185-invision-power-board-32/

Czytaj.

• Lubię to 1

Znajdziesz mnie na LinkedIn

Opublikowano

Witaj,

Statusy: Applications & Modules -> Manage Hooks -> Disabled Hooks -> Status Updates -> Enable Hook

Facebook:

Jak Podpiąć grupe Steam by cie tam przenosiło

Z tym nie za bardzo wiem o co chodzi. :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.