Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: modyfikacja ktora automatycznie dodaje wzor do tamtu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje modyfikacji ktora automatycznie dodaje wzor gdy chcemy napisac nowy teamt:)

Czyli tak: Gdy wchodzimy w jakis dzial i dajemy "nowy temat" to w rubryce gdzie sie wpisuje tekst automatycznie wyskakuje wzor ktory wczesniej z gory ustawilismy :) np:

Imie:

NAzwisko:

itd.

no i tak samo zeby mozna bylo ustawic w postach :) czyli w rubryce "szybka odpowiedz" :)

Mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi :)

z gory dziekuje :)

Opublikowano (edytowane)

Było coś takiego dla phpbb3, sam nawet miałem takiego moda na starej wersji swojego forum. Były to "gotowce" tak jakby predefiniowane z góry posty, które same "wklejały" się po wybraniu ich z rozwijanego menu. Oczywiście te posty, definiowało się w ACP. O coś takiego Ci chodzi?

Edytowane przez semenedar
Opublikowano

no mozliwe ze to sie ustawia jakos w ACP....nie wiem jak to jasniej napisac :)

Jeszcze raz wyjasnie o co chodzi :)

Powiedzmy ze wchodze w dzial "podania na moderatora" i daje "napisz nowy temat" i pole gdzie mam wpisac tekst jest puste a chce tak zeby automatycznie wyswietlił sie wzór podania np:

[b]Imie:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Doświadczenie w moderowaniu:[/b]
[b]Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dla forum dziennie:[/b]
[b]Dlaczego chcesz zostać moderatorem:[/b]
[b]Coś o sobie:[/b]

i wtedu uzytkownik tylko wypelnia to nie musi juz kopiowac wzoru i wklejac bo juz tam jest :)

I to by mialo tak dzialac jesli chodzi o nowy temat :)

A teraz odnosnie postow w tym temacie :)

Chcialbym tez zeby np w tym teamcie w rubryce "szybka odpowiedz" pokazywlo automatycznie np:

Jestem na (tak/nie): ....
Powody:....

jest to na pewno moozliwe bo cos takiego mają na tym forum prosz luknac ale chyba trzeba sie zalogowac zeby to zobaczyc jak to dziala http://edivision.pl/forum/265-podania-na-admina/ Prosz nacisnać "Napisz nowy teamt" :)

Opublikowano

Obydwie powinny działać.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.