Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy skrypt IPB bez licencji jest dozwolone ? bo widziałem forum bez licencji i chciałem o tym powiadomić administracje ale nie wiem czy to jest coś warte .

Opublikowano

Nie.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

trzeba to zgłosić bo ipb jest pobrany z internetu nie posiadający klucza licencyjnym nie legalnym skryptem za którego mozna iść do paki lepiej se uzbierać 500 zł i kupić :) pzdr

Opublikowano
bo widziałem forum bez licencji i chciałem o tym powiadomić administracje ale nie wiem czy to jest coś warte .

Szczerze wole pobrać Przemo lub używać MyBB niż płacić za coś co jest nie zbyd lepsze .

:laugh2: Skoro już wyszło na jaw że przymierzasz się do pobrania nielegalnego skryptu i chcesz wiedzieć co Ci za to grozi, to masz rację - lepiej skorzystaj z darmowych skryptów ;) A pierwszą rzeczą jaką powinieneś pobrać to słownik ortograficzny lub przeglądarkę sprawdzającą pisownię ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Szczerze wole pobrać Przemo lub używać MyBB niż płacić za coś co jest nie zbyd lepsze .

Sądząc po podanych przykładach masz nikłą wiedzę z dziedziny silników na fora.

I całkowicie rozumiem to, nie każdemu jest potrzebna funkcjonalność IPB. :)

Opublikowano

Jurij , nie nie będę pobierał nie legalnego to po pierwsze , po drugie jak chcesz mogę dać ci link tamtego forum co nie ma licencji .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.