KliczeK Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Czy mozna wiedziec w jaki sposob mozna te polskie znaki uzyskac?Pomoc mile widziana. :bounce: Mój Komputer -> Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Zakładka: Języki -> Szczegóły -> Dodaj -> Polski (programisty) EOT, hm? In, and Out.
Asia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mój Komputer -> Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Zakładka: Języki -> Szczegóły -> Dodaj -> Polski (programisty)EOT, hm? Fajnie, mam juz ustawiony Polski jezyk - ale jak uzyskac dodatkowe polskie znaki, piszac? JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW
Manager DawPi Posted September 19, 2008 Author Manager Posted September 19, 2008 Jeśli masz na klawiaturze klawisz ALT ( prawy :bounce: ) to np. 'ś' uzyskujesz naciskając ALT+s ;-) intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Asia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jeśli masz na klawiaturze klawisz ALT ( prawy ) to np. 'ś' uzyskujesz naciskając ALT+s ;-) Niestety, jest tylko z lewej strony a to mi nic nie daje... :bounce: *jest w gotowosci - trzyma mlot w rekach* JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW
KliczeK Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Niestety, jest tylko z lewej strony a to mi nic nie daje... *jest w gotowosci - trzyma mlot w rekach* Co Ty masz za klawiaturę. :bounce: Używaj ekranowej. In, and Out.
Asia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Alienware...dziadostwo. :bounce: JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW
Bartek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A no to wszystko jasne... Hameryka sucks! :bounce: ...
primo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 To może garść informacji o skinie ode mnie: - zielony odpada (zbyt oczojebliwy), że się tak wyrażę - drugi do wyboru znacznie lepszy, choć też mi w nim coś brakuje. To obramowanie jakoś nie do końca mi się podoba. Brakuje przycisku TOP, z którego bardzo często korzystam. Okno Szybkiej odpowiedzi powinna być nad tabelą Podobne tematy, podobnie przyciski przenoszące do kolejnych podstron. One należą do tematu, który się czyta, a tu nagle chcąc przerzucić na kolejną podstronę trafia się na tabelę Podobne tematy. Oczywiście to samo dotyczy przycisków Odpowiedz i Nowy temat - powinny być nad a nie pod. No ale to tylko moja opinia.
Manager DawPi Posted November 14, 2008 Author Manager Posted November 14, 2008 Przycisk TOP jest - Tobie zostawię satysfakcję dostrzeżenia go Odnośnie podobnych tematów to myślałem jak Ty, ale zauważ do czego one służą - do szukania podobnych tematów Jak ktoś chce napisać odpowiedź w danym temacie i zapytać o coś to od razu rzuca mu się w oczy owa tabelka i najpierw spojrzy tam, a dopiero jak nie znajdzie informacji to odpisze. Poza tym, kto nie chce ich widzieć wystarczy zwinąć minusikiem. Dzięki za opinię! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
primo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przycisk TOP jest - Tobie zostawię satysfakcję dostrzeżenia go Za długo byłem w pracy
Recommended Posts