Jump to content

Recommended Posts

Posted
Czy mozna wiedziec w jaki sposob mozna te polskie znaki uzyskac?

Pomoc mile widziana. :bounce:

Mój Komputer -> Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Zakładka: Języki -> Szczegóły -> Dodaj -> Polski (programisty)

EOT, hm?

In, and Out.

Posted
Mój Komputer -> Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> Zakładka: Języki -> Szczegóły -> Dodaj -> Polski (programisty)

EOT, hm?

Fajnie, mam juz ustawiony Polski jezyk - ale jak uzyskac dodatkowe polskie znaki, piszac?

qp09w3.png

JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO

Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum

Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW

Posted
Niestety, jest tylko z lewej strony a to mi nic nie daje... :( *jest w gotowosci - trzyma mlot w rekach* :)

Co Ty masz za klawiaturę. :bounce: Używaj ekranowej. :)

In, and Out.

• 1 month later...
Posted

To może garść informacji o skinie ode mnie:

- zielony odpada (zbyt oczojebliwy), że się tak wyrażę

- drugi do wyboru znacznie lepszy, choć też mi w nim coś brakuje. To obramowanie jakoś nie do końca mi się podoba. Brakuje przycisku TOP, z którego bardzo często korzystam. Okno Szybkiej odpowiedzi powinna być nad tabelą Podobne tematy, podobnie przyciski przenoszące do kolejnych podstron. One należą do tematu, który się czyta, a tu nagle chcąc przerzucić na kolejną podstronę trafia się na tabelę Podobne tematy. Oczywiście to samo dotyczy przycisków Odpowiedz i Nowy temat - powinny być nad a nie pod.

No ale to tylko moja opinia.

baner_dolny.png
  • Manager
Posted

Przycisk TOP jest - Tobie zostawię satysfakcję dostrzeżenia go :blush:

Odnośnie podobnych tematów to myślałem jak Ty, ale zauważ do czego one służą - do szukania podobnych tematów ;)

Jak ktoś chce napisać odpowiedź w danym temacie i zapytać o coś to od razu rzuca mu się w oczy owa tabelka i najpierw spojrzy tam, a dopiero jak nie znajdzie informacji to odpisze. :)

Poza tym, kto nie chce ich widzieć wystarczy zwinąć minusikiem.

Dzięki za opinię!

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.