Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Modyfikacja skórki - obniżenie top menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo coś takiego ..zaraz spóbuje :) ... tylko administracja ci wyszła na początku a forum bodyplanet.pl na końcu ...ciekawe dlaczego :)

Opublikowano

gdzie Ty masz te userbar i primary nav? :) ... w edycji overlay nie ma nic takiego :)

Opublikowano

Nie mam nic takiego )-: ... czy my mówimy o tej samej liście?

kod.jpg

Opublikowano

hm przesunąłem w lewo menu a teraz jak go spuścić w dół pod logo ? :)

Opublikowano

aha a można by było te menu włożyć pod tą belkę gdzie jest rejestracja/logowanie? :)

Opublikowano

no ok...tylko żeby coś przenieść najpierw musze wiedzieć jak wygląda kod menu :)

Opublikowano

Dałem menu na górę http://forum.bodyplanet.pl tylko nie wiem jak przesunąć to menu w prawo aby nie było bezpośrednio nad logiem i żeby na podstronach menu również utrzymywało się na tym samym miejscu.

Opublikowano

Może ktoś mi pomóc w powyższej sprawie, bo nie mogę się doszukać jak przesunąć to menu w prawo i żeby było na wszystkich podstronach menu w tym samym miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.