Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może kolegę zainteresuje ten dodatek? http://community.inv...replied-topics/

Używam, ale mówiąc szczerze, dostosowałem go do swoich potrzeb. Ten mod, dodaje zakładę "Unreplied Topics" do menu oraz blok sidebar. Jest konfigurowalny przez ACP, czyli uprawnienia, grupy, z których forów pobierać informacje a które pomijać, itd. Warto też sobie tego moda przetłumaczyć. Ewentualnie, jeśli zdecydujesz się go użyć, mogę dodać tłumaczenie do naszego downloadu. Jest proste, jak budowa cepa.

Opublikowano

Oczywiście chodzi mi o tematy bez odpowiedzi - sorry za nieścisłość.

Nie za bardzo chce to wrzucać do sidebara - bo wiadomo, że zwykłego użytkownika forum bardziej interesują nowe tematy a nie tematy bez odpowiedzi. Byłaby to raczej modyfikacja pod obsługę forum, żeby ewentualnie wyłapywać te tematy gdzie nie pojawiła się odpowiedź.

• Manager
Opublikowano

Jest konfigurowalny przez ACP, czyli uprawnienia, grupy, z których forów pobierać informacje a które pomijać, itd.

Byłaby to raczej modyfikacja pod obsługę forum, żeby ewentualnie wyłapywać te tematy gdzie nie pojawiła się odpowiedź.

Wg mnie mod spełnia założenia.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Do postu DawPi, dodam jeszcze raz, że ten mod jest w pełni konfigurowalny przez ACP. Sidebara, można się przecież łatwo pozbyć, wtedy pozostanie Ci tylko zakładka w menu "Unreplied Topics". (Chyba że będzie tłumaczenie, to po polsku oczywiście.) Np u mnie na forum, zależało mi na odwrotnej sytuacji, aby to sidebar był a zakładki w menu, nie. Więc pogrzebałem w modzie i usunąłem to czego nie chciałem. Ty oczywiście zrobisz jak uważasz. Nie wiem też co ma sidebar "Ostatnie tematy" do OSOBNEGO sidebara, który ten mod przecież generuje. U mnie, są obydwa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Semenedar: mogę się uśmiechnąć o tłumaczenie moda?

Tutaj masz Polską wersję. Po prostu ją zainstaluj. Różni się od oryginału tylko tym, że przetłumaczone są wszystkie word_default z hooka. Ten mod, jako tako nie tworzy osobno języka o czym zapomniałem, (który by sobie można później edytować w ACP). Dlatego nie zrobię "tłumaczenia" do działu download. Pozdrawiam.

Unreplied Topics 1.0.3 PL.zip

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.