Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Zaokrąglenie rogów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ipb_styles.css

#community_app_menu

border-radius: 5px 5px 0 0;

Pierwsze dwie sa od gornych rogow. Ustawiasz wedle wlasnych upodoban.

Opublikowano (edytowane)

Zaokrągliło mi się tylko Gamehub, oraz Forum, zakładka użytkownicy się nie zaokrągliła, zmieniałem kolejność i to samo. Sorki, ale nie wiem czemu, nie mogę edytować tamtego postu wyżej.

Edytowane przez Sevens
Opublikowano

Tz źle wytłumaczyłem, normalnie wszystko zaokrągla, gdy jestem w zakładce "forum", gdy przechodzę do zakładki "użytkownicy", zaokrąglenia znikają wszędzie.

Opublikowano (edytowane)

Sorki, nie jest to moje forum, a oni coś ciągle kombinują, zaraz im powiem żeby ogarnęli.

Ok już można, usunąłem im konta, później się zarejestrują :D

Edytowane przez Sevens
Opublikowano

A jak przejdziesz do zakładki "społeczność" to też masz wszędzie zaokrąglenia? Na devgaming.pl mi działa, a u mnie nie. Jak mógłbyś to sprawdzić na zakładce "Społeczność", był bym wdzięczny ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie widzę takiej zakładki. Tutaj masz potwierdzenie zaokrąglonej zakładki Użytkownicy: post-1614-0-15504400-1350922912_thumb.pn ;)

Wyczyść sobie pamięć podręczną i ciastka, uruchom ponownie przeglądarkę i testuj...

Edytowane przez Jurij
  • Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.