Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Huawei ideos U8500

Gość CiociaSamaRozkosz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem telefonu. Prosiłbym troszkę opinie na jego tematów. Temat jest kierowany do osób, które korzystają bądź korzystały z tego typu telefonu, lub do ekxpertów od telefonu - Huawei ideos U8500. Mam możliwość kupna go za 230 zł. Telefon jest nowy, folia itd wszystko jest od kolegi :). Według mnie za taką cenę telefon, w dodatku "nowy" - jest bardzo dobrą ofertą :)

Pozdrawiam.

• Lubię to 1
Opublikowano

Prosiłbym troszkę opinie na jego tematów.

Polska język trudna język :P

1. Czego oczekujesz od smartphone'a?

2. Jakie są Twoje maksymalne fundusze?

Jeśli chcesz zrobić przysługę koledze to naturalnie kupić możesz. Ale w podobnym przedziale cenowym znajdziesz lepsze i bardziej niezawodne produkty. Chociażby Xperia X8 która co prawda ma 0,2 mniejszy ekran i rozdziałkę 320x240, ale za to posiada szybszy procesor 600 MHz MSM7227, GPU Adreno 200 no i latarkę (diodę doświetlającą do zdjęć). Poza tym możesz bez problemu przerobić go na W8 i mieć walkmana, zdjęcia są przy świetle dziennym naprawdę niezłej jakości a jak chcesz wycisnąć z niej siódme poty to odblokowujesz bootloader, podkręcasz procesor, wgrywasz Gingerbread'a czy nawet ICS albo odchudzasz system i na yt znajdziesz filmiki z uruchomionym GTA III właśnie na X8 :) Ot, taka mała niepozorna bestia. To tyle ode mnie w kwestii smartphone'a za 200-230 PLN ;)

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

Zmienię androida na lepszy, podkręce procek i będzie okej, mam taką nadzieję :D. Jest mi potrzebny do smartfowania po internecie, nic więcej :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie bierz go, bo nie warto. Znajomy kupił sobie taki, żeby był w razie gdyby jego telefon nawalił. Jedną, najważniejszą z wad jest to, że telefon jest bardzo wolny i niewygodnie się pisze na klawiaturze.

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

a co myślicie o samsung galaxy mini 2, za tą samą cenę? Stan b.dobry

• Lubię to 1
Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

do ZAMKNIĘCIA.

P.S Zainwestowałem w Samsung galaxy mini 2

• Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.