Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Wieczór:

Nie wiem czy jest coś takiego i pod jakim hasłem tego szukać.

Szukam modyfikacji, która ściśle określone słowa lub kombinacje słów linkowałaby w zdefiniowane w ustawieniach miejsce. Na przykład:

- definiuję, że dla słów "telewizor sony" modyfikacja tworzy linka z tych słów do strony w sklepie z nowym modelem telewizora

- definiuję, że dla słowa "Canon" modyfikacja z automatu tworzy linka do strony sklepu z nowym modelem aparatu Canona, albo dla zmyłki Olympusa :)

... itd, itp

Czy jest taka modyfikacja?

pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem do jakich celów jest Ci potrzebna ta opcja, ale możesz wypróbować wbudowaną w IPB opcję filtr słów. ACP => Wygląd => Zawartość postów => Filtry słów ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie wiem do jakich celów jest Ci potrzebna ta opcja, ale możesz wypróbować wbudowaną w IPB opcję filtr słów. ACP => Wygląd => Zawartość postów => Filtry słów ;)

Jurij pisał o wbudowanym filtrze.

Jurij- wklejałem taki wiersz jaki podałeś (kod). W poście w postaci linka pojawiała się jedynie to co na zielono u Ciebie - reszta to txt. Ale musiałem coś namieszać, bo dziś śmiga :)

Ja w sumie już kupiłem Moda, więc zobaczę teraz z czym zabawa będzie lepsza - idę się bawić :)

pozdrawiam

Opublikowano

Twórca moda bardzo szybko zareagował :)

Generalnie jest pewien feler :(

Mod działa tylko nie parsuje pierwszych wyrazów w zdaniach. To bodajże jest spowodowane ograniczeniami parsera.

Twórca zapowiedział, ze popracuje nad tym. Trzymam za słowo :)

Dzięki i pozdrawiam

• Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.