Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Mam pewien problem, otóż kiedy w dziale Newsy wpisuję poszczególne artykuły to na portalu wyświetlają się nie po kolei, a na tym mi zależy, aby ukazywały się w poprawnej kolejności.

Ktoś wie o co chodzi?

Edytowane przez Macsch15
Poprawa nazwy tematu

sig2.png

Opublikowano

Tak. Napisałeś w dziale Supportu Ogólnego, który przeznaczony jest do pomocy przy zagadnieniach związanych z funkcjonalnością skryptu IP.Board. Dla modyfikacji mamy przeznaczony osobny dział.

Poza tym tylko z głowy mogę wymienić Ci trzy aplikacje, które służą jako portal. A pewnie istnieje ich trochę więcej. Nie podając nam nazwy modyfikacji używanej przez Ciebie (i umieszczając ten temat w tym dziale) po prostu nas lekceważysz. Nie oczekuj więc szybkiej pomocy.

• Lubię to 1
Opublikowano

W ustawieniach tego portalu.

Nie pisałbym tego tematu, gdybym wcześniej nie przeszukał wszystkich zakamarków dot. tej aplikacji. Naprawdę nie widzę tego ani w ACP->ustawienia, ani w aplikacje->portal.

sig2.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak mi teraz sortuje, różnie się przemieszczają te artykuły, a chciałbym aby się pokazywały wg ostatnio dodanego newsa (ostatnio dodany ma być na samej górze).

sig2.png

Opublikowano

Tyle, że jak wejdziesz na forum dział "artykuły" zobaczysz, że sortowane są dziwnie. Nie po godzinie dodania, nie od daty dodania, od niczego... jakby się plątały między sobą.

sig2.png