Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Dlaczego resetują mi się użytkownicy?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Patrix,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego restartują mi się statystyki? Mianowicie mam trzech zarejestrowanych użytkowników, a wyskakuje "Wszystkich użytkowników" na stronie głównej, więc o co chodzi? 

Screen:

http://iv.pl/images/...95373200017.png

Po przeliczeniu użytkowników spadło mi do 1, jak to możliwe? Są trzy osoby na forum, a przeliczyło na jedną?

Edytowane przez Patrix
Opublikowano

masz taki ruch na tym forum, że rzeczywiście masz co się przejmować tym jednym userem ...

• Lubię to 1

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

Opublikowano

Jak przeniesiesz użytkownika do innej grupy i ponownie przebudujesz licznik - pojawia się?

Tak - jak przeniosłem go do Administracji pojawił się.

masz taki ruch na tym forum, że rzeczywiście masz co się przejmować tym jednym userem ...

Mam taki ruch, bo to początek i nawet nie wystartowałem, a nie chcę potem takich nie przyjemności.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Mieszałeś coś z ID grup w conf_global.php?

Nie, a problem wciąż zostaje.. Póki co zrobiłem tak, że dodałem ich na "Administratora", po czym przeliczyłem statystyki i ich wyrzuciłem, a liczba osób na forum wyświetliła się normalnie jako 4 i myślę, iż jeśli nie będę teraz przeliczał użytkowników to wszystko będzie okej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.