Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie zle mnie zrozumialiście poprostu chce tak o jak np tutaj centralgames.pl/public/ aby nic nie było w tym katalogu /public/ aby się odswiezała jak taam właśnie.

Opublikowano

Amfidiusz.. A mógłbyś mi bardziej pomóc, nie ogarniam leciutko tego. Mógłbyś podać kod?, i gdzie go wkleić czy utworzyć nowy plik czy cóż, bardzo bym dziękował.

Opublikowano (edytowane)

No zawartość pliku dobra, ale nazwa zła.

Domyślnie (jako pierwsze) ładowane są pliki index.php, index.html, index.htm. Kolejność zależy od oprogramowania i widzi-mi-się admina, ale z reguły najpierw ładuje się .htm(l), a dopiero potem .php;

Wywal/usuń/skasuj/zmień nazwę index.html, a to Twoje header.php zmień na index.php.

Edytowane przez JamLasica
Opublikowano

w folderze cache?

Taki offtop, ale możesz mi wyjaśnić jak Ty to wymyśliłeś? Cały wątek jest o katalogu public - nawet sam w temacie to wpisałeś... a teraz wyskakujesz z katalogiem cache (notabene ta nazwa nigdy nie padła w tym wątku). 

• Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.