Loneliness Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kiedy w panelu chce jakiemuś użytkownikowi zmienić login lub hasło to zamiast tego małego okienka które powinno się pojawić robi się cala strona biała. Dlaczego? Co może być powodem?
Loneliness Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kiedy w panelu chce jakiemuś użytkownikowi zmienić login lub hasło to zamiast tego małego okienka które powinno się pojawić robi się cala strona biała. Dlaczego? Co może być powodem? Widzisz żebym napisał tu że coś wpisuje? Czytaj ze zrozumieniem...
TheDrake4010 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale co wpisujesz w tym panelu ?
Loneliness Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale co wpisujesz w tym panelu ? Człowieku, nie wiesz gdzie się zmienia login i hasło? Weź się już lepiej nawet nie wypowiadaj
PawelS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Włącz tryb bezpieczny i sprawdź. Takie coś nie powinno się dziać. Dla pewności nadpisałbym wszystkie pliki prosto z paczki od IPSu.
Loneliness Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Włącz tryb bezpieczny i sprawdź. Nadal to samo. Takie coś nie powinno się dziać. Właśnie pierwszy raz tak mam. Dla pewności nadpisałbym wszystkie pliki prosto z paczki od IPSu. Jest to świeżo zainstalowana paczka z forum IPSu... Instalowałem kilka razy, za każdym razem to samo...
Rozwiązanie Macsch15 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Rozwiązanie Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sprawdź co jest pod tą białą stroną. http://forum.invisionize.pl/topic/28687-biala-strona-przy-probie-instalacji/?p=174194 1
Loneliness Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Sprawdź co jest pod tą białą stroną. http://forum.invisionize.pl/topic/28687-biala-strona-przy-probie-instalacji/?p=174194 Niestety nadal nic. To jest troszkę inna sytuacja, bo strona się robi calutka biała i nie pokazuje żadnego błędu. Śladu po błędach nie ma dosłownie nigdzie. Napisałem do home.pl z prośbą o reinstalacje IonCube, mam nadzieje ze to pomoże... Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Loneliness
Macsch15 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie jest inna sytuacja, biała strona to biała strona - dodałeś ini_set i error_reporting do initdata tak jak jest napisane w tym temacie?
Loneliness Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie jest inna sytuacja, biała strona to biała strona - dodałeś ini_set i error_reporting do initdata tak jak jest napisane w tym temacie? Tak, nadal nic.
Macsch15 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Powiedz home żeby udostępniło Tobie logi błędów PHP.
Loneliness Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Oto logi: phplog ->>> http://wklejto.pl/186112 phpreq ->>> http://wklejto.pl/186113
Macsch15 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Forum poza zmianą loginu działa Tobie normalnie? Pytam, bo według błędów z logów nie powinno. Raz że nie masz podanego sterownika do bazy danych w pliku conf_global.php a dwa że interpreter nie może znaleźć pliku ipsRegistry który ma albo zmienioną wielkość liter albo... go po prostu nie ma. Możesz coś więcej napisać?
Loneliness Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Możesz coś więcej napisać? Wszystko działa poprawnie poza tym jednym. Raz że nie masz podanego sterownika do bazy danych w pliku conf_global.php Co mam wpisać i w którym miejscu w configu? a dwa że interpreter nie może znaleźć pliku ipsRegistry który ma albo zmienioną wielkość liter albo... go po prostu nie ma. Gdzie go znajdę? //Edit To mój config. <?php $INFO['sql_driver'] = 'mysql'; $INFO['sql_host'] = 'localhost'; $INFO['sql_database'] = '###baza###'; $INFO['sql_user'] = '###user###'; $INFO['sql_pass'] = '###haslo###'; $INFO['sql_tbl_prefix'] = ''; $INFO['sql_debug'] = '0'; $INFO['sql_charset'] = ''; $INFO['board_start'] = '1387630099'; $INFO['installed'] = '1'; $INFO['php_ext'] = 'php'; $INFO['safe_mode'] = '0'; $INFO['board_url'] = '###stronka###'; $INFO['banned_group'] = '5'; $INFO['admin_group'] = '4'; $INFO['guest_group'] = '2'; $INFO['member_group'] = '3'; $INFO['auth_group'] = '1'; $INFO['use_friendly_urls'] = '1'; $INFO['_jsDebug'] = '0'; $INFO['mysql_tbl_type'] = 'MyISAM'; define('IN_DEV', 0); /* Remote archive DB - complete these details if you\'re using a remote DB for the post archive. If content has already been archived in the local DB, this will need transferring and will not be done automatically. */ $INFO['archive_remote_sql_host'] = ''; $INFO['archive_remote_sql_database'] = ''; $INFO['archive_remote_sql_user'] = ''; $INFO['archive_remote_sql_pass'] = ''; $INFO['archive_remote_sql_charset'] = ''; ?> Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Loneliness
PawelS Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 ...interpreter nie może znaleźć pliku ipsRegistry który ma albo zmienioną wielkość liter albo... go po prostu nie ma. Dla pewności nadpisałbym wszystkie pliki prosto z paczki od IPSu. Jest to świeżo zainstalowana paczka z forum IPSu... Instalowałem kilka razy, za każdym razem to samo... Może przy wysyłce program zmienia nazwy plików na małe stąd Twoje problemy? Sprawdzałeś? Jeżeli używasz TC to odznacz haczyk przy "Zamień nazwy plików na małe litery".
Loneliness Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jeżeli używasz TC to odznacz haczyk przy "Zamień nazwy plików na małe litery". Kiedyś korzystałem z TC, teraz tylko File Zilla, a z tego co mi wiadomo ona nie robi tego psikusa.
Manager DawPi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Manager Opublikowano 23 Grudnia 2013 To sprawdź i bądź pewny, bo tak to można sobie pisać w kółko. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Manager Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pewny, że nie zmienia wielkości liter? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Loneliness Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pewny, że nie zmienia wielkości liter? Tak, sprawdzałem.
Manager DawPi Opublikowano 7 Stycznia 2014 Manager Opublikowano 7 Stycznia 2014 I teraz, co dokładnie się kryje pod białym ekranem? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Loneliness Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Problem się rozwiązał sam. Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi