Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Czy gdzieś w ACP jest funkcja umożliwiająca ustawienie description dla strony głównej forum?

Obecnie wartość ta jest tak jakby dynamiczna i w google chyba niezbyt ładnie to wygląda: http://www.google.pl/search?q=forum+komputerowe&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Edytowane przez necik

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

• Manager
Opublikowano

Witaj,

w nowym IP.Board zaprojektowano to tak, że:

klucze oraz opisy są generowane w forach i tematach, a na stronie głównej jest tego brak. Mogę poszukać coś w tym kierunku by to zmienić bo faktycznie trochę dali d*py z tym. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

w nowym IP.Board zaprojektowano to tak, że:

klucze oraz opisy są generowane w forach i tematach, a na stronie głównej jest tego brak. Mogę poszukać coś w tym kierunku by to zmienić bo faktycznie trochę dali d*py z tym. :)

Faktycznie, niezbyt ciekawie i zachęcająco to wygląda: http://www.google.pl/search?q=support+ip.board&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.