Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam o to taki problem ze J@ dla żartów zabrał mi na chwile range Administratora i teraz tu mam taki problem ze nie widać jak się wejdzie w "ACP/SYSTEM/klucz api czy jakoś tak" czyli nie ma po prostu tej zakładki na klucz api np. aby go usunąć albo dodać i np do wielu modyfikacji czyli pluginów nie mam teraz np uprawnień choć w ACP mam nadane wszystkie bo np chce coś zmienić czyli np chce włączyć "Użytkownicy API XML-RPC" to nie mogę bo wyskakuje taki komunikat "Błąd systemu [#1004] Nie posiadasz uprawnień dostępu do tej strony" tak samo nie wyświetla mi się np modyfikacja taka jak "Group Name Indicator  v1.1.0" a pokazuje ze jest zainstalowana przed ta sytuacja czyli odebraniem mi rangi działało wszystko jak należy ale teraz proszę o pomoc bo nie wiem co naprawdę zrobić.

Opublikowano

Wiec tak to wiem akurat ale klucza nadal nie ma i wiem ze trzeba tam dodać te prawa i tak dalej tylko ze wszystko dodane jest a klucza nie widać :/

Opublikowano

Właśnie tu jest problem ze nie wiem jak wejść na ten klucz gdy nie ma go w panelu tam gdzie można dodać klucz chyba ze jakoś mi to możesz wytłumaczyć jak to mam zrobić.

Opublikowano (edytowane)

DawPi Napisałem ci na PW. Gloris to mi się zrobiło jakoś tak dziwnie bo znikły mi pewne elementy np ta ikonka zielona i IPS Community Suit. Dodałem tylko coś się zepsuło po zmianie mi grupy bo wczesniej mialem tak jak ty.

Edytowane przez mucek181
Opublikowano (edytowane)

Takie coś mi się stało jak wszedłem w ten link co mi dałeś poznikały mi te elementy co napisalem wyzej i te co ma na ss Gloris:

05409044248723173141.png

Edytowane przez mucek181
  • Manager
Opublikowano

No to dziwna sprawa, to powinno pomóc. O ile niczego z FTP nie usuwałeś, a w szczególności plików .xml z menu aplikacji.

A jeśli nic nie usuwałeś to Cię czeka zgłoszenie do IPSu - na pewno to sprawdzą i poprawią.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

O kurde to trzeba odświeżyć licencje :D ile to mniej więcej kosztuje teraz :D kiedyś usuwałem pliki czyli aplikacje do instalacji modyfikacji z folderu "admin/applications/members/modules_admin/"

Edytowane przez mucek181
  • 3 tygodnie później...