aXen Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Witam, Mam taki mały problem. Nie rozsuwają mi się powiadomienia. Oto przykład jak klikam na powiadomienia: http://scr.hu/1jst/c14k0 Sprawdzałem w trybie bezpiecznym <--- Tak samo, nic nie dało. Bez zmian Sprawdzałem w domyślnym stylu <---- Tak samo, nic nie dało. Bez zmian Proszę o pomoc, Dziękuję i pozdrawiam, aXen See me on GitHub or aXenDev.net!
aXen Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Tak L: test h: test See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted May 4, 2014 Manager Posted May 4, 2014 Na każdym skinie ten problem występuje? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
BitGit Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Na safari działa normalnie. Wszystkie ikony rozwijają się jak należy. Wyczyść sobie pamięć przeglądarki i sprawdź ponownie.
aXen Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Problem nadal występuje. See me on GitHub or aXenDev.net!
BitGit Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Na chromie też jest ok. Przynajmniej u mnie wszystko gra. / spr. na osx i na windzie. Nie mam jak Ci pomóc bo nie widzę błędów Edited May 4, 2014 by 9xx
Solution aXen Posted May 4, 2014 Author Solution Posted May 4, 2014 Nie wiem jak to powiedzieć ale samo się naprawiło. Temat rozwiązany See me on GitHub or aXenDev.net!
Recommended Posts