Prizmo Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Witam Jest do sprzedania styl ze strony : cs-grom.pl ( nie traktować jako reklame) Powiedzcie mi ile jest on wart mniej wiecej? Myśle nad jego zakupem,ale słyszałem rózne ceny od 2 adminów i nie wiem która sie sugerować taka małą wycena. "Ale ja mam oryginalny klucz patrz!" http://scr.hu/1p4s/in3pa
Jurij Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Towar jest wart tyle, ile kupiec jest w stanie za niego zapłacić. Ten styl jest dosyć ubogi, aczkolwiek czytelny. Jak Ci się podoba to sam się zastanów, czy dasz za niego 10$, czy jest wart dla Ciebie 20$ czy może więcej. Poza tym zawsze można się targować z autorem Albo zrobić samemu coś podobnego.
Prizmo Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Chodzi o to że nie wiem ile on może byc wart Zazwyczaj kupuje style bezpośrednio od IPS i tam nie ma negocjacji, albo kupuje albo nie. Dlatego z tym mam problem. "Ale ja mam oryginalny klucz patrz!" http://scr.hu/1p4s/in3pa
Jurij Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 No to się targuj. Zapytaj ile chcą, podaj swoją cenę, spotkacie się w połowie drogi i tyle
Manager DawPi Posted June 18, 2014 Manager Posted June 18, 2014 Styl unikalny czy chcą go sprzedać kilku osobom? Jak unikalny to daj 300-500 i spokój. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
ProCeder95 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Styl unikat , ale oni chcą sprzedać 3 kopie jego Więc już unikatem nie będzie. 70-80 zł myslę
Manager DawPi Posted June 18, 2014 Manager Posted June 18, 2014 Jak kopie to do stówy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts