Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Link aktywacyjny

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez KieCan,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z linkiem aktywacyjnym. Po przeniesieniu forum na nowy hosting, linki aktywacyjne nie przychodzą. Na starym hostingu wszystko działało na 100% a tu już niestety coś jest nie tak, próbowałem zakładać nowe konta i zmieniać konta e-mail na różne. Niestety bez skutku. Proszę o pomoc.

PS: Mam ustawione "User Email Validation"

Opublikowano (edytowane)

Dołączam się do trmatu u mnie też to nie działa. W ustawieniach email set up - tak miałem i coś nie hula  http://scr.hu/0s0x/392rp  a sorry zapedzilem sie troche tu akurat z wysylka wiaodmosci xd, ale link aktywacyjny tez nie dochodzi do ludzi.

Edytowane przez Soba
Opublikowano

Zarejestrowałem się na starym hostingu, wpisując e-mail przy domenie. Działa

Przeniosłem na nowy hosting, zarejestrowałem nowe konto, też na e-mail z domeny, Nie działa.

Tak to mniej więcej wygląda.

Opublikowano

Tylko że praktycznie ze wszystkimi serwisami próbowałem: domena, gmail, wp, onet i nic. Uważam że to ma związek coś z przeniesieniem forum.

Opublikowano

W SMTP Set-up mam ustawione localhost, tak samo było na starym hostingu. Nigdy się tym praktycznie nie interesowałem bo wszystko działało.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Problem rozwiązany. Problemem była funkcja PHP's mail() która była zablokowana na hostingu, nie zauważyłem tego wcześniej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.