Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem status 3.4.7

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Muerto,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem ze statusem na forum mianowicie wgrałem modyfikacje i ją włączyłem następnie przechodzę na forum odświeżam je i mam ucięty pasek Statusu coś takiego:

85730234709126036796.png

PROSZE O POMOC ! :(

nazwa mod. Status Updates

Edytowane przez Muerto
Opublikowano

mam takie cos

<script type='text/javascript' src="{$this->settings['public_dir']}js/ips.status.js"> </script>
<div class='ipsSideBlock clearfix' id='statusHook'>
	<h3>{$this->lang->words['recent_status_updates']}</h3>
        <div class='left'>
			    <if test="canUpdateStatus:|:$this->registry->getClass('memberStatus')->canCreate( $this->memberData ) && !($this->settings['board_offline'] && !$this->memberData['g_access_offline'])">
				 <form id='statusForm' action='{$this->settings['base_url']}app=members&module=profile&section=status&do=new&k={$this->member->form_hash}&id={$this->memberData['member_id']}' method='post'>
				  <input type='text' id='statusUpdate_page' name='content' style='width:60%' class='input_text'> <input type='submit' class='ipsButton_secondary' id='statusSubmit_page' value='{$this->lang->words['global_update_status']}' /><br />
				  <br />
				  <hr />
				 </form>
			    </if>
		   </div><br /><br />
	<div class='_sbcollapsable'>
		<div id="status_wrapper">
			<div id="status_wrapper_inside">{parse template="statusUpdates" group="boards" params="$updates, 1, 1"}</div>
			<div class="status_main_content ipsType_small" style='text-align: center; margin: 10px -10px -10px -10px;'>
				<a href='{parse url="app=members&module=profile&section=status&type=all" seotitle="true" template="members_status_all" base="public"}' style='display: block; padding: 8px; font-weight: bold;'>{$this->lang->words['viewallupdates']}</a>
			</div>
		</div>
	</div>
</div>

co jest w tym zle ze tak mam ?

• Rozwiązanie
Opublikowano

Ok działa. wystarczyło z tego kodu:

<script type='text/javascript' src="{$this->settings['public_dir']}js/ips.status.js"> </script>
<div class='ipsSideBlock clearfix' id='statusHook'>
	<h3>{$this->lang->words['recent_status_updates']}</h3>
        <div class='left'>

usunąc z <div class='left'> left czyli poprawnie <div class=''> 

dziekuje za pomoc, mozna zamknac ;0

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.