Radosław Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Cześć. Mam głupi problem.. jak usunąć filmy z aplikacji video system 3.0.3? Wersja ipb: 3.4.8 http://s2.ifotos.pl/img/Beztytulu_spnahpx.png // Podpis usunięty.
aXen Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Musisz mieć uprawnienia moderatora ustawione w grupach See me on GitHub or aXenDev.net!
Radosław Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Musisz mieć uprawnienia moderatora ustawione w grupach Z tym, że w uprawnieniach grup, nie ma nic typu "video system". // Podpis usunięty.
Guest xxxxx Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ten dział dotyczy wersji 4.x, nie 3.x - patrzcie, gdzie wstawiacie wątki. 1
aXen Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 To sprawdź czy jak dodajesz kategorie to tam masz usuwanie filmów. Ale to nie możliwe że w ustawieniach grup nie ma. U mnie w tej wersji jest. Skąd pobierałeś aplikacje? See me on GitHub or aXenDev.net!
Radosław Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 To sprawdź czy jak dodajesz kategorie to tam masz usuwanie filmów. Ale to nie możliwe że w ustawieniach grup nie ma. U mnie w tej wersji jest. Skąd pobierałeś aplikacje? Podczas tworzenia kategorii mam takie opcje jak: przeglądanie kategorii, oglądanie filmów, dodawanie filmów, dodawanie komentarzy, oraz auto zatwierdzanie. Ty masz opcje, podczas edytowania grupy? Masz zakładkę "video system", tak? // Podpis usunięty.
Solution aXen Posted September 7, 2015 Solution Posted September 7, 2015 To sprawdź czy jak dodajesz kategorie to tam masz usuwanie filmów. Ale to nie możliwe że w ustawieniach grup nie ma. U mnie w tej wersji jest. Skąd pobierałeś aplikacje? Podczas tworzenia kategorii mam takie opcje jak: przeglądanie kategorii, oglądanie filmów, dodawanie filmów, dodawanie komentarzy, oraz auto zatwierdzanie. Ty masz opcje, podczas edytowania grupy? Masz zakładkę "video system", tak? Tak, mam 1 See me on GitHub or aXenDev.net!
Jurij Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum Invision Power Board → Invision Power Board 4 → Modyfikacje - pomoc do Invision Power Board → Invision Power Board 3.4 → Modyfikacje - pomoc
Recommended Posts