Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

extreme

EX2 Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie.

Recommended Posts

Spróbuj najpierw odpalić Wsparcie techniczne z zakładki System. Wybierz „Coś nie działa poprawnie.” i kliknij kontynuuj. Zobacz czy pomogło.

  • Like 1

s002_54149.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@CSDusty, a co Ci da adres forum jak to jest błąd w Panelu Admina? jestem w fazie testów i tworzenia forum, nie chce, aby ktoś tam zaglądał póki co :) Wstawię i dam do oceny jak skończę :) 

@insp, jest coś takiego:
 

 Serwer nie zezwala na pliki tymczasowe, które powstaną w skonfigurowanym katalogu tymczasowym. Aby obejść ten problem, należy utworzyć plik o nazwie constans.php w /home/lpdlqnsd/public_html, z następującego zawartością:


define( 'TEMP_DIRECTORY', dirname( __FILE__ ) . '/uploads' );

utworzyłem ten plik, wpisałem to co trzeba, wgrałem i dalej to samo. Może chmody trzeba ustawić? tylko jakie?  :icon_surprised:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mateusz

Jakie masz chmody ustawione na pliki?

 

/applications is writable
/datastore is writable
/plugins is writable
/uploads is writable
/uploads/logs is writable
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mateusz

Ustaw 777 

Podczas instalacji IPS 4.0 wyskakuje komunikat, aby nadać chmody 777 dla tych katalogów.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A masz folder tmp/ z chmodem 777 w głównym folderze forum?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Był inny chmod, zmieniłem i dalej to samo :(

 

folder /admin też musi mieć 777? 

Edited by extreme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najpierw wgraj sobie spolszczenie z IZE:

 

 

Aby obejść ten problem, należy utworzyć plik o nazwie constans.php w /home/lpdlqnsd/public_html, z następującego zawartością:

 

a potem sprawdź, co konkretnie w tym błędzie napisano. Jeśli dobrze rozumuję, to ten nowy plik constans.php powinien zawierać:

define( 'TEMP_DIRECTORY', dirname( __FILE__ ) . '/uploads' );

czyli w public_html/uploads powinieneś mieć folder na tymczasowe pliki o nazwie _FILE_ ? Jeśli tak, to sprawdź, może ten ma złe chmody... Ale to strzelam w ciemno, więc pewnie się mylę ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
define( 'TEMP_DIRECTORY', dirname( __FILE__ ) . '/uploads' );
czyli w public_html/uploads powinieneś mieć folder na tymczasowe pliki o nazwie _FILE_ ? Jeśli tak, to sprawdź, może ten ma złe chmody... Ale to strzelam w ciemno, więc pewnie się mylę ;)
Jurij, nie tędy droga. ;) __FILE__ to magiczna stała PHP. ;)
  • Like 2

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mam identyczny problem, ale gdy wrzuce aplikacje ręcznie przez FTP i próbuje ją zaistalować wyrzuca mi błąd 1S111/1 "Przepraszamy, nie masz do tego uprawnień! " pomimo ustawionego CHMODa.

Edited by kredz

Share this post


Link to post
Share on other sites

No to piszcie tickety do supportu, sprawdzą to od środka...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest xxxxx

To nie chodzi o chmody, smrody itp. Instalujecie wtyczki, aplikacje które są przestarzałe i nie zgodne z obecną wersję wtyczki, bądź wersji IPS. Zauważcie, że jak instalujecie aplikacje i nagle wyrzuci nam błąd, automatycznie aplikacja dodaje się do: "Przestarzałe aplikacje". :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest xxxxx

Nic nie zrobisz, dopóki autor danej wtyczki nie zaktualizuje zgodnie z wersją IPS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam,

ma ten sam kod błędu gdy próbuję kliknąć na swój profil(jestem głównym administratorem) oraz gdy czasami poprostu wchodzę na forum, po odświerzeniu wszystko śmiga okey.

adres to http://paradoxbike.pl/

 

post-18997-0-03070000-1443819242_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

...rozwiązałem problem(chociaż nie w 100%), u mnie pluło błędami ze względu na załączone 2 języki... gdy używam tylko jednego(polskiego) wszystko jest oki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam ja również posiadam ten sam problem jest on wtedy gdy chce zmienić styl na forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za mało informacji.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.