Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się dodać pod belką reputacji w profilu i poda avataraem

- Zobacz otrzymane reputacje

- Zobacz dane reputacje

i opcjonalnie dla moderatorów możliwość kontrolowania tego systemu czyli możliwość usuwania poszczególnych punktów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opcja podglądu reputacji jest już w ACP (Przy edytowaniu pojedynczych userów), dajesz więc bardzo ograniczony dostęp do ACP dla grupy moderatorów, i ten 2 punkt jest rozwiązany :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Pisze z podobnym pytaniem.

Czy jest jakis mod ktory umozliwia w ogole podejrzenie tego od kogo dostalismy plusa i w jakim temacie? Wiem ze jest jeden ktory umozliwia podglad dla wszystkich uzytkownikow ale chcialbym zeby byl spersonalizowany czyli wyswietlal tylko dla pojedynczej osoby?

Ewentualnie czy jest cos podobnego do Thanks Mod Advanced ktory był super jak dla mnie :(

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano

Również w temacie reputacji, żeby nie zakładać nowego:

Czy można dodać belkę graficzną, widoczną dla wszystkich, pod awatarem na dole z ilością punktów + i punktów - ?

Ale przy postach a nie po wejściu w profil.

• Manager
Opublikowano

Wiem ze jest jeden ktory umozliwia podglad dla wszystkich uzytkownikow ale chcialbym zeby byl spersonalizowany czyli wyswietlal tylko dla pojedynczej osoby?

Amfidiusz: czytamy ze zrozumieniem. :(

Lukasz: w chwili obecnej możesz jedynie w ACP zobaczyć logi, kto komu i za ile.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chetnie porobie, jest jakis tutorial? Same mody to tam latwizna, ale jak to sie ladnie integruje z adminka oraz baza danych?

Opublikowano (edytowane)

Do odwaznych swiat nalezy. Kto sie boi, niech sie schowa :)

Dzieki

Tak btw... po szybkim przejrzeniu watkow jestem pozytwynie zaskoczony, ze w koncu cos jest jeszcze latwiejsze niz sie wydawalo :) Zobaczymy w praktyce...

Edytowane przez FlashT
  • 4 tygodnie później...
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.