Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Pytanie jest następujące, czy da się zmniejszyć odstępy między wierszami w widoku tematu/posta? Przy większych postach można przysłowiowo "pół dnia" przewijać. Wygląda to mniej więcej tak:

tekst, tekst, tekst, tekst, tekst, tekst, tekst,

tekst, tekst, tekst, tekst, tekst, tekst, tekst,

Jeśli ktoś zna rozwiązanie proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Cleric

Heart breackers and life takers...

Opublikowano (edytowane)

A dokładnie? Przyznam szczerze że nie wiem gdzie tergo szukać.

//

Ok mam. To kod wycięty z bazy danych:

<p>
	test
</p>

<p>
	teste 
</p>

<p>
	test
</p>

Jest oddzielone paragrafami.

Edytowane przez Cleric

Opublikowano (edytowane)

Jesteś w stanie mi powiedzieć gdzie? Nie chcę czegoś namieszać, aż tak dobrze się na tym nie znam. Może inaczej, gdzie mam szukać lub czego mam szukać?

Edytowane przez Cleric

Opublikowano

tez tego szukalem i nie wiem gdzie

nie wiem po co oni to wymyslili aby kazdy wiersz zaczynac z taka przerwa miedzy soba od gory? Glupota ... a raczej brzydota.

Opublikowano

Już znalazłem gdzie to jest. I na szczęście nie trzeba grzebać w CSS. Wystarczy wejść w ACP-->Edytor/ustawienia i zmienić zaznaczenie w  Działanie klawisza Enter na takie jak na screenie:

paragraf.jpg

I to w zupełności wystarczyło (przynajmniej mnie). Z tego co widziałem wszystkie tematy/posty automatycznie zmieniły ustawienie i nie ma już w nich dodatkowych przerw między wierszami. 

Dziękuję wszystkim za pomoc. Jeśli nikt nie ma nic do dodania sądzę że temat można zamknąć.

• Lubię to 3

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.