Replay Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Witam, od dziś mam problem z uruchomieniem serwera HTTP Apache i serwera MySQL. Wczoraj uruchomiłem wszystko normalnie i działało bez problemu, a dzisiaj po włączeniu Vertrigoserv wyskakuje problem (zdjęcie w załączniku). Nie wiem juz co robić, zmieniałem w plikach konfiguracyjnych porty: w pliku httpd.conf Apache z 80 na 8080, a w my.ini od MySQL z 3306 na 3307. Pobrałem i zainstalowałem ponownie MC C++ 2008 Redistributable, wyłączałem antywirusa i nic nie dało. Proszę o pomoc. Edytowane 30 Października 2016 przez Replay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macsch15 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Masz włączonego Skype? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Replay Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Nie, pierwsze co sprawdziłem czy nie działa nigdzie w tle, czy żaden jego proces nie działa i czy jego usługa nie chodzi. Wszystko wyłączone. Edytowane 30 Października 2016 przez Replay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Też się z tym kiedyś męczyłem, przesiadka na Xampp wybawiła mnie od nerwów i problemów z portami. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manager DawPi Opublikowano 31 Października 2016 Manager Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Albo WampServer. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Replay Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dzięki za sugestie, przesiadłem się na WampServer i wszystko śmiga bez problemu Temat do zamknięcia, nie polecam Vertrigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insp Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi