Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na forum zrobiony dział, do którego uprawnienia mają tylko admini. Mam też zrobione kilka grup dla adminów. Wszystkie grupy adminów mają dostęp do tego działu tylko dla adminów. Wszystkie grupy adminów mają takie same uprawnienia jeżeli chodzi o ten dział (czytanie, wyświetlanie, pobieranie, odpowiadanie, rozpoczynanie). Problem w tym, że niektóre z tych grup nie widzą postów (i tematów) z tego ukrytego działu w zakładce "Nieprzeczytana zawartość". Oczywiście mogą wejść w ten dział i po prostu przeglądać co się tam dzieje, jednak nie jest to zbyt komfortowe i bardzo łatwo przegapić nowe posty. Czy ktoś wie, co może być przyczyna tego problemu i jak go rozwiązać?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest to rozwiązanie, którego oczekiwałem, zgłosiłem więc sprawę do supportu. Po kilku dniach dostałem informację, że jest to problem z silnikiem, który może występić w przypadku wielu grup i różnych uprawnień. Problem ma zostać rozwiązany przy okazji aktualizacji silnika. Temat można zamknąć.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.