Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Ja po prostu nie wiem co się u mnie dzieje ostatnio z produktami od ipsu :/ wiecznie coś

kiedyś zgłaszałem już że nie przychodza do mnie powiadomienia o nowych aktualizacjach i musze je robic tak jak tu 

tym razem po zalogowaniu sie na konto administratora w system checku wyskakuja mi jakies bledy

image.thumb.png.2ac80a80b7b6409ceae2337f5932c58b.png

jest ich masa 

Jedynie zielone sa na samym dole spelnione wymagania. Zamknietego forum ani zlych chmodow wina to nie jest :/ ktos ma jakis pomysl co z tym mozna zrobic?

Edytowane przez kuba6850
Opublikowano

możesz pobrać nową paczkę 4.2.7, zastąpić pliki i udać się do /admin/upgrade/ i wykonać aktualizację. Powiadomienie @ o aktualizacji przychodzi zazwyczaj po wykonaniu co 24h  systemowego zadania "updatecheck". Jeśli się nie wykonuje - sprawdź w jaki sposób uruchamiasz zadania na stronie (zależnie od ruchu, przez cron lub zewnętrzną aplikację web).

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.