Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam pewien problem , który przedstawiam na screenie.
Chodzi o to , że jak nie jestem zalogowany to inaczej wyglądaja czcionki dzialow i ikonki niz jak jestem zalogowany.
Da sie jakos zmienic zeby zalogowany i nie zalogowany mial taki sam wyglad ?

fgh.png

Opublikowano

A nawet nie jest to chyba zalogowanyu a po prostu dzial z nieprzeczytanami tematami.
Po zalogowani pokazuje uzotkownikowi , w ktorym dziale czegos nie przeczytal.
Da sie to jakos wlaczyc na caly czas nie tylko , że przeycztane

Opublikowano

Oznacz sobie forum jako przeczytane, to ci zniknie pogrubienie.

Generalnie, nie patrz przez pryzmat własnych gustów administratora, który widzi i wie o forum więcej, jest online prawie cały czas, - tylko przez pryzmat  użytkowników, którzy muszą szybko odnaleźć się na Twoim forum. Dobra nawigacja (wytłuszczenie nowych, nieodczytanych tematów to też część nawigacji) jest podstawą każdego funkcjonalnego i przemyślanego forum.

• Lubię to 1
Opublikowano

Szczerze mowiac jedyne co mi przeszkadza to to ze ikonki sa przyciemnione a jak sie zaloguje to ikonki ladnie sie prezentuje nie maja nalozonego efektu jakiegos przyciemnienia czy cos takiego i wygladaja ladniej.
Jak sa przyciemnione dziwnie to wyglada moze dam rade gdzies same ikonki zmienic zeby nie byly ciemne tylko caly czas jasne bez nalozonych efektow.

BitGit masz rację natomiast mam wrażenie , że teraz dzieci itd patrzą oczami jak wchodzą na www lub forum.
W stałym użytkowaniu oczywiście mega ważna jest wygoda korzystania z forum.

Opublikowano
5 hours ago, Stranek said:

BitGit masz rację natomiast mam wrażenie , że teraz dzieci itd patrzą oczami jak wchodzą na www lub forum.

Chcesz robić forum dla dzieci to proszę bardzo. Taki bezsens jest kierowanie forum tylko do dzieci, które i tak powinny mieć ograniczony dostęp do internetu (Mówię o skrajnych przypadkach).

A jeżeli aż tak chcesz bardzo to zrobić (Choć nie widzę sensu) to dodaj to do CSS:

.ipsItemStatus.ipsItemStatus_read {
    opacity: 1;
}

See me on GitHub or aXenDev.net!

Opublikowano

Ten styl ma grube modyfikacje w css (wiąże ze sobą całe bloki kodu), często zwykłe wstawienie linijki może nie wystarczyć

lub kolega wstawił klasę nie w tym pliku co potrzeba :P 

• Lubię to 1