Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Nawet zainstalowałem forum od zera na czystych plikach od ipsu. Czemu jak dodaje coś do custom.cpp to kod mi znika a na forum to co wpisałem w custom.cpp działa a w pliku nie ma? Te znikanie kodu jest wkurzające. 

Opublikowano
1 minutę temu, DawPi napisał:

Nie rozumiem. Gdzie znika?

Wgrałem IPS 4.3.5 od zera z orginalnych plików tam przy kluczu licencji jest do pobrania. No i kolorowałem sobie motyw, no i co wklejka jednego nowego kodu to brałem "zapisz" później jak skończyłem bo już mi się nie chciało robić to wyszłem z pliku i z forum. Później ja chcę coś zrobić dalej, wszystko wyglądało tak jak ustawiałem, wchodzę do custom.css a tam patrzę pół kodu nie mam. Kilka razy tak było. Z dwa reinstale IPS zrobiłem. Niby ten kod znika, ale to co w nim wpisałem to działa. Chociaż kod zniknął. Znika np. kilka kodów czy np. dwa a reszta zostaje. No różnie.

Opublikowano
4 godziny temu, aXen napisał:

Nic nie znika, tylko ty masz pewnie różne wersje stylu otwarte w przeglądarce i potem takie cuda wychodzą. Kiedy robisz styl to masz tylko jedną kartę do ACP włączoną a nie 5-6.

No zawsze mam otwarte pare kart. Ale jedna na kod. Znaczy wydaje mi się że jedna, ale zwrócę na to uwagę. Dzięki.

6 minut temu, DawPi napisał:

Wpisujesz to mam nadzieję w ACP, a nie na FTP w designer mode?

W panelu admina normalnie wpisuję w custom.css :) 

Jutro jeszcze dam znać co z tym i jak, być może jak aXen wyżej pisał. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Problem polegał na tym, że np. klikając zbadaj element na belkę był tam inny kod niż css belki ale ona się podświetlała dopisywałem nowy background i działało i pozniej kod z custom.css znikał ale ogarnąłem już to wszystko i nic nie znika bo trafiam w dobre funkcje :) Można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.